16χρονη βρίζει τον παππού της μπροστά σε όλο τον κόσμο -Δείτε το βίντεο που εξόργισε τον Πλανήτη! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

16χρονη βρίζει τον παππού της μπροστά σε όλο τον κόσμο -Δείτε το βίντεο που εξόργισε τον Πλανήτη!


Ένας παππούς έμαθε με τον πιο άσχημο τρόπο πως είναι να έχεις μια κακομαθημένη εγγονή...
To βίντεο τραβήχτηκε από κάποιο άτομο στα κρυφά και δείχνει την αντίδραση της έφηβης εγγονής να βρίζει και να φωνάζει στον ήρεμο και ευγενικό παππού της, επειδή άργησαν σε ένα ραντεβού στο κατάστημα της Apple για το iPhone της, που έπαθε κάποια βλάβη.
Ενώ στέκεται στην ουρά με τον παππού της, η έφηβη με τα πράσινα μαλλιά, είναι εμφανώς εξοργισμένη που άργησαν 5 λεπτά για το καθορισμένο ραντεβού με τον τεχνικό.

Γυρνάει και φωνάζει στον παππού της «Δε θέλω να περιμένω για άλλα γ***** 20 λεπτά, κάνοντας απολύτως τίποτα όταν θα έπρεπε να ήμασταν στο γ***** ραντεβού μας.»

Ο ηλικιωμένος άντρας φαίνεται υπομονετικός και δεν συγχύζεται με την έφηβη που έχει χάσει τον αυτοέλεγχό της και κάθε έλλειψη σεβασμού.



«Πεινάω όλη μέρα. Υποτίθεται θα ήμασταν πριν από 5 λεπτά εκεί. Μπορείς να πας εκεί και να τους μιλήσεις εκ μέρους μου και να μου αφήσεις λεφτά ή κάτι τέτοιο; Πάρε το κινητό μου και πήγαινε εκεί και μίλα τους. Πήγαινε, πήγαινε.» του φωνάζει και βρίζει.

Ο άντρας έκανε πειθήνια ακριβώς ότι του ζήτησε η έφηβη.