Απίστευτο! Πώς βγάζουν αυτά τα δίδυμα 11.000 λίρες το μήνα; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Απίστευτο! Πώς βγάζουν αυτά τα δίδυμα 11.000 λίρες το μήνα;

Εάν έχετε προβληματιστεί για...
το τι δώρα να κάνετε αυτά τα Χριστούγεννα, απλά στείλτε ένα... τούβλο ή μια πατάτα σε όσους αγαπάτε!

Αυτή είναι η πρόταση των δίδυμων αδερφών Robbie και Justin Holt, 24 ετών από το Musbury στο Devon, που έχουν ανακαλύψει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι τούβλα και η ταπεινή πατάτα για να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη online επιχείρηση.

H επιτυχημένη και κερδοφόρα πλέον, «Brick Or Potato», στέλνει ένα τούβλο ή μια πατάτα ανώνυμα μέσω του ταχυδρομείου σε έναν παραλήπτη της επιλογής σας.

Οι πελάτες έχουν 140 χαρακτήρες με τους οποίους συνθέτουν ένα ανώνυμο μήνυμα, το οποίο μπορεί να σταλεί με το τούβλο ή να γραφτεί πάνω στην πατάτα. Προσοχή όμως! Ο παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να το επιστρέψει πίσω.

Τα δίδυμα που αποφοίτησαν από τα πανεπιστήμια Canterbury και Yale το 2014, έχουν ήδη παραδώσει 2.000 τούβλα και πατάτες σε ανθρώπους σε ολόκληρη τη χώρα και η επιχείρηση έχει αποφέρει 10.907 λίρες μόνο για τον προηγούμενο μήνα.

«Η ιδέα μας ήρθε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου. Αρχικά ξεσπάσαμε σε γέλια και εξακολουθούμε να θεωρούμε ότι είναι ξεκαρδιστική. Στόχος μας αρχικά ήταν να βγάλουμε χρήματα ίσα ίσα για ένα καφέ. Βέβαια ξεπεράσαμε γρήγορα και τους επόμενους τρεις στόχους μας που ήταν ένα δείπνο, ένα ταξίδι για ψώνια και ένα νέο κινητό τηλέφωνο. Αυτή τη στιγμή, κοιτάζουμε για ένα νέο αυτοκίνητο», δήλωσαν τα αδέρφια.

Ακόμα, οι δύο άνδρες εκμυστηρεύτηκαν ότι έχουν δει πολλά περίεργα μηνύματα όλο αυτό το διάστημα και αποκάλυψαν ότι το πιο δημοφιλές είναι το: «Είσαι το μεγαλύτερο τούβλο που ξέρω».

Ο Robbie και ο Justin που ζουν ακόμα στο πατρικό τους με τους γονείς τους στο Devon, ανέφεραν ότι τα μελλοντικά τους σχέδια περιλαμβάνουν να γίνει το «Brick or Potato» παγκόσμιο.

«Αυτήν τη στιγμή εξετάζουμε την επέκταση στο εξωτερικό (κυρίως στην Ευρώπη) και τα τούβλα και οι πατάτες να πάνε παντού ανεξαρτήτως γλώσσας.