Ψινάκης σε παραλήρημα στα Mad Awards: Εβριζε, φώναζε, χαστούκιζε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Ψινάκης σε παραλήρημα στα Mad Awards: Εβριζε, φώναζε, χαστούκιζε

Θλιβερό το θέαμα του δημάρχου Μαραθώνα στην εκδήλωση
psinakis2Εκτός ελέγχου ήταν ο Ηλίας Ψινάκης στα Mad Video Music Awards. Ο δήμαρχος Μαραθώνα μπορεί να νόμιζε ότι έκανε σόου αυθορμητισμού και coolness ωστόσο πρόσφερε ένα θλιβερό θέαμα, φωνάζοντας, βρίζοντας, ακόμη και χαστουκίζοντας ανθρώπους!

Πολλοί που βρίσκονταν στις κερκίδες του event δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους (ή και στα αυτιά τους) βλέποντας έναν άνθρωπο, πολλώ δε μάλλον έναν με το αξίωμα που έχει ο Ψινάκης, να βρίσκεται σε αυτή την έξαλλη κατάσταση.

Ο πρώην μάνατζερ είχε αναλάβει να παρουσιάσει ένα βραβείο. Αντί να πάει στη σκηνή, έμεινε στις κερκίδες και άρχισε να λέει διάφορα. Κατ αρχάς τα έβαλε με τους «ημίτρελους καλλιτέχνες» φωτογραφίζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον Σάκη Ρουβά! Εκθείασε τους μάνατζερ που αντέχουν τους ημίτρελους «που εσείς θεωρείτε είδωλα» και ανέφερε χαρακτηριστικά τον κ. Κουτράκη που μανατζάρει τη Νάνα Μούσχουρη και τον Σάκη Ρουβά. «Εχω να δω τέτοιον σταρ 40 χρόνια!» είπε με σαφέστατα ειρωνική διάθεση για τον πρώην συνεργάτη και αγαπημένο τραγουδιστή. Σε εκίνο το σημείο κάλεσε τον κ. Κουτράκη να σηκωθεί για να τον δει ο κόσμος, εκείνος όμως αρνήθηκε. Το μυαλό του δημάρχου δεν μπόρεσε να καταλάβει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να πει όχι στη δημοσιότητα και αντέδρασε ως εξής: Πήγε και χαστούκισε τον άνθρωπο, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο! 

Στη συνέχεια μίλησε και για τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρο, τον οποίο δεν χαστούκισε, ούτε έβρισε, αντίθετα αποθέωσε, αφήνοντας παράλληλα και κάποια υπονοούμενα: «Ο Αργυρός είναι και ψηλός, και φωνάρα, και να μην πω τα άλλα...».

Δείτε το βίντεο με το παραλήρημα Ψινάκη: