Γι' αυτό δεν ευχαρίστησε η ΑΕΚ... Λάζαρο και Κονέ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Γι' αυτό δεν ευχαρίστησε η ΑΕΚ... Λάζαρο και Κονέ

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ με post στα social media ευχαρίστησε τους Μασούντ, Ανέστη, Αραούχο και Γιόχανσον για την προσφορά τους στην ομάδα. Δύο, όμως, ποδοσφαιριστές έλειπαν από το μήνυμα της Ένωσης, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί.
Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί η ΑΕΚ στο αποχαιρετιστήριο post που έκανε στα social media για τους Μασούντ, Ανέστη, Γιόχανσον, Αραούχο δεν αναφέρθηκε στους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Παναγιώτη Κονέ.

Το ψάξαμε και έχουμε την απάντηση...

Αρχικά, για τον Παναγιώτη Κονέ η πρωταθλήτρια δεν έγραψε κάτι καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να μείνει ελεύθερος από την Ουντινέζε και να υπογράψει με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος χαφ αμέσως μόλις εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τους Ιταλούς θα συνεχίσει με την πρωταθλήτρια για τα επόμενα τρία χρόνια!

Όσον αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος έχει ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ συνεχίζουν να είναι απόλυτοι επί του ζητήματος.

Μάθαμε πως ο 31χρονος δεν έλαβε τις ευχαριστίες του αφού θεωρείται από τους "κιτρινόμαυρους" εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της ομάδα μέχρι το 2019!

Βέβαια, όσον αφορά το θέμα ΑΕΚ - Λάζαρου τα πάντα θα πάρουν το δρόμο τους όταν ολοκληρωθεί η δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών. contra.gr