Φήμη-φωτιά για το... deal ΠΑΟ και Δώνη - Έρχεται ο Παϊρόζ με δικούς του, αλλάζουν όλα! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Φήμη-φωτιά για το... deal ΠΑΟ και Δώνη - Έρχεται ο Παϊρόζ με δικούς του, αλλάζουν όλα!

Φήμη-φωτιά για το... deal ΠΑΟ και Δώνη - Έρχεται ο Παϊρόζ με δικούς του, αλλάζουν όλα!Σαββατοκύριακο εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτό που έρχεται για τον Παναθηναϊκό, καθώς εκκρεμούν δύο σημαντικές συναντήσεις, που θα κρίνουν πάρα πολλά για το μέλλον του συλλόγου. Αναφερόμαστε στο ραντεβού του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και σε αυτό του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Στην συνάντηση Νταμπίζα – Αλαφούζου, ο Τεχνικός Διευθυντής των Πρασίνων θα ενημερώσει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για τα όσα συζήτησε με τον Γιώργο Δώνη και την αρχική συμφωνία που φαίνεται να υπάρχει τόσο στα οικονομικό όσο και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου του (1+1).

Η συνάντηση αυτή πάντως, μέχρι τώρα, παραμένει στον αέρα, καθώς η οριστική απάντηση στον Δώνη θα υπάρξει μετά το ραντεβού του Αλαφούζου με τον Πιεμπονγκσάντ, όπου οι δύο επιχειρηματίας θα συζητήσουν για την πορεία του οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ, αλλά και για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του sportdog.gr, η πρόσληψη Δώνη ακόμα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρη, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία, πως ο Ταϊλανδός επέστρεψε στην Ελλάδα έχοντας έτοιμη δική του λίστα με προπονητές για το Τριφύλλι!

Μάλιστα, τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, αναφέρουν πως ο Πιεμπονγκσάντ επιστρέφει στην χώρα μας με συγκεκριμένες προτάσεις για προπονητές, τις οποίες θα συζητήσει (πιθανότατα το Σάββατο) με τον Αλαφούζο.

Οι δύο επιχειρηματίες θα βάλουν στο τραπέζι όλα τα ονόματα που έχουν στην ατζέντα τους, μαζί φυσικά και αυτό του Δώνη και μετά θα πάρουν την τελική τους απόφαση για το ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο Δώνης εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα, όμως δεν είναι… ακλόνητο φαβορί, αφού ο Παϊρόζ και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν εκπλήξεις!