Samsung Galaxy S Light Luxury: Επίσημο με Snapdragon 660, 4GB RAM, πιστοποίηση IP68 και τιμή 532 ευρώ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Samsung Galaxy S Light Luxury: Επίσημο με Snapdragon 660, 4GB RAM, πιστοποίηση IP68 και τιμή 532 ευρώ

galaxy s lite luxury2Το Galaxy S Light Luxury είναι γεγονός και έχουμε να κάνουμε με μια mid-range συσκευή η οποία εμφανισιακά είναι ίδια με το Galaxy S8, με τη διαφορά να βρίσκεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι προσεγμένα αν και ανταποκρίνονται στη μεσαία κατηγορία smartphone.
Η νέα πρόταση της Samsung με κωδικό SM-G8750, διαθέτει οθόνη Infinity Display στις 5.8 ίντσες ανάλυσης Full HD+ με αναλογία οθόνης 18.5:9. Στην “καρδιά” της συσκευής υπάρχει ο Snapdragon 660, 4GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης τα οποία μπορούν να επεκταθούν με τη χρήση καρτών microSD.
Στον τομέα της κάμερας, η συσκευή διαθέτη κύρια μονή κάμερα ανάλυσης 16MP και εμπρόσθια στα 8MP με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται στα δεξιά της οπίσθιας κάμερας, ενώ ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών απουσιάζει. Διαθέτει πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό, αποκλειστικό κουμπί για την ψηφιακή οδηγό Bixby και μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh την οποία μπορούμε να φορτίσουμε ασύρματα.
Το λειτουργικό σύστημα του Galaxy S Light Luxury είναι το Android 8.0 Oreo, διαθέτει ξεκλείδωμα μέσω αναγνώρισης ίριδας και προσώπου και θα κυκλοφορήσει με τιμή 532 ευρώ στην αγορά της Κίνας ενώ είναι άγνωστο το αν θα δούμε τη συγκεκριμένη συσκευή σε αγορές εκτός αυτής της Κίνας.
galaxy s lite luxury1
galaxy s lite luxury3
galaxy s lite luxury4