Ψέριμος: Απίστευτο περιστατικό με «τουρκική σημαία» και τουρίστες - Συναγερμός στο Λιμενικό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ψέριμος: Απίστευτο περιστατικό με «τουρκική σημαία» και τουρίστες - Συναγερμός στο Λιμενικό

Μία καταγγελία ενός κατοίκου για την παρουσία μίας... τουρκικής σημαίας στην Ψέριμο προκάλεσε την κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, κάτοικος κατήγγειλε στο Λιμενικό ότι τέσσερα άγνωστα άτομα σήκωσαν την τουρκική σημαία στην Ψέριμο.


Άμεσα στο νησί έφτασε κλιμάκιο του Λιμενικού από την Κάλυμνο. Μόνο που η αλήθεια ήταν… πολύ διαφορετική.

Τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για δύο Ισπανούς και δύο Βέλγους, που είχαν πάει στην Ψέριμο με ημερόπλοιο από την Κω.

Οι τέσσερις τουρίστες, λοιπόν, όταν έφτασαν στο νησί θέλησαν να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία με φόντο μία κόκκινη σημαία ομάδας!

Όμως, οι κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι είναι δικαιολογημένα υπερευαίσθητοι το τελευταίο διάστημα εξ αφορμής της τουρκικής προκλητικότητας, θεώρησαν ότι πρόκειται για σημαία της γειτονικής χώρας.

Οι άνδρες του Λιμενικού έκαναν έρευνα στα πράγματα των τεσσάρων τουριστών, όσο και στα κινητά τους τηλέφωνα, και διαπιστώθηκε η απίστευτη παρεξήγηση.

Πηγή: cnn