Όνομα-έκπληξη σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Δώνη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Όνομα-έκπληξη σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Δώνη

Όνομα-έκπληξη σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Î”ÏŽÎ½Î·Ο Γιώργος Δώνης εξακολουθεί να παραμένει το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ωστόσο, όσο η υπόθεσή του δεν κλείνει και τυπικά, τόσο δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο για τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ο Έλληνας τεχνικός είχε επικοινωνία χθες με τον Νίκο Νταμπίζα και βάσει των όσων προκύπτουν από τα «πράσινα» ρεπορτάζ, μένει ένα βήμα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Για να επιτευχθεί αυτή, θα πρέπει ο σύλλογος να αποδεχθεί συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και όχι δύο ή τριών. Επίσης, υπάρχει διαφορά και στο οικονομικό, αλλά εκτιμάται ότι με μια μικρή αύξηση θα μπορούσε αυτός ο σκόπελος να ξεπεραστεί.

Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει και εναλλακτικό πλάνο, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με τον Δώνη. Ο λόγος για τον Γιάννη Πετράκη, του οποίου το μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα ακόμη δεν είναι δεδομένο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ
Βάσει πληροφοριών, ο Κρητικός κόουτς θέλει από τον Γιώργο Χριστοβασίλη κάποια επιπλέον εχέγγυα για να παραμείνει ακόμη μια σεζόν στον «γαλάζιο» πάγκο, που σημαίνει μια σχετική αύξηση του μπάτζετ που θα έχει στα χέρια του, προκειμένου η ομάδα της Ηπείρου να αυξήσει τις πιθανότητές της για να πρωταγωνιστήσει.
Έτσι, όσο δεν κλείνει η υπόθεση, τόσο το όνομα του Πετράκη θα κυκλοφορεί στην αγορά, με την περίπτωσή του να είναι αρκετά θελκτική για συλλόγους που ακόμη δεν έχουν κλείσει την εκκρεμότητα στον πάγκο τους ενόψει της νέας σεζόν. newsbeast.gr