ΜΜΕ του Ισραήλ: Ο Αμπράμοβιτς πήρε ισραηλινή υπηκοότητα -Θα μετακομίσει στο Τελ Αβίβ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΜΜΕ του Ισραήλ: Ο Αμπράμοβιτς πήρε ισραηλινή υπηκοότητα -Θα μετακομίσει στο Τελ Αβίβ

Φωτογραφία: AP/ Matt DunhamΟ Ρόμαν Αμπράμοβιτς πήρε ισραηλινή υπηκοότητα τη Δευτέρα και θα μετακομίσει στο Τελ Αβίβ, όπου ήδη έχει αγοράσει ακίνητο, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας στο Ισραήλ.

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης της Τσέλσι, έμεινε χωρίς βίζα στη Βρετανία, όταν αυτή έληξε τον περασμένο μήνα. Πηγές του Reuters ανέφεραν ότι η ανανέωσή της καθυστερούσε περισσότερο από ότι συνήθως, ενώ η βρετανική κυβέρνηση δεν έχει κάνει σχόλιο για το θέμα.  

Η ιστοσελίδα Ynet ανέφερε ότι ο Αμπράμοβιτς έφτασε στο Τελ Αβίβ τη Δευτέρα και έλαβε τα σχετικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι είναι υπήκοος του Ισραήλ. Ο εκπρόσωπος του επιχειρηματία αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο στο Reuters, αλλά η υπηρεσία του Ισραήλ που επιβλέπει τον έλεγχο των συνόρων επιβεβαίωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι ο Αμπράμοβιτς είναι στη χώρα.

Το Ισραήλ δίνει υπηκοότητα σε όποιον Εβραίο θέλει να μετακομίσει εκεί, ενώ το διαβατήριο εκδίδεται αμέσως. Οι κάτοχοί του μπορούν να ταξιδέψουν στη Βρετανία χωρίς βίζα, για σύντομη διαμονή, αλλά δεν μπορούν να εργαστούν εκεί.  

Ο Αμπράμοβιτς επισκέπτεται τακτικά το Ισραήλ και σύμφωνα με το Ynet έχει αγοράσει ακίνητο εκεί, το οποίο ήταν παλιότερα ξενοδοχείο. iefimerida.gr