Ελληνοτουρκικός πόλεμος στο διαδίκτυο – Οι Anonymous Greece «απάντησαν» στους τούρκους χάκερς - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ελληνοτουρκικός πόλεμος στο διαδίκτυο – Οι Anonymous Greece «απάντησαν» στους τούρκους χάκερς

Δεν άφησαν αναπάντητα τα χτυπήματα των τούρκων χάκερς οι έλληνες Anonymous. Σύμφωνα με άρθρο στο medium.com οι Anonymous Greece αναφέρουν ότι χτύπησαν το τουρικό κανάλι Channel 24TV αλλά και 12,987 ρούτερ της Cisco που ανήκουν στην Τουρκία.

Η ανάρτηση έχει τίτλο: «Μήνυμα στην Τουρκία: Στην κυβέρνηση, στους πολίτες, σε χάκερς».

Γράφουν οι Aninymous Greece: «Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δολοφονεί Κούρδους και στόχος του είναι να επανιδρύσει τον ISIS με την επιχείρηση στο Αφρίν. Ο Ερντογάν λέει ψέμματα στον λαό του και στους πολίτες και σ’εσάς τους χάκερς που τον υποστηρίζετε. Ο Ερντογάν θέλει να γίνει υπερδύναμη της Ανατολής αλλά δεν θα τα καταφέρει. Πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αγνοώντας τα παιδιά και τους αμάχους που σκοτώνονται στο Αφρίν. Είστε τρομοκράτες!

Τώρα, για το θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών. Οι 8 στρατιωτικοί ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα και η Ελλάδα, μια πολιτισμένη χώρα τους το παρείχε. Κάθε χώρα θα έκανε το ίδιο.

Για το θέμα των 2 Ελλήνων στρατιωτικών

Οι δυο έλληνες στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα της χώρας κατά λάθος. Και τους έχετε φυλακισμένους επι 63 ημέρες. Δεν έκαναν τίποτα. Εχασαν λόγω της ομίχλης τον προσανατολισμό τους. Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος.

12,987 τουρκικά ρούτερς και σέβερς έχουν «χτυπηθεί»

Χακάραμε πάνω από 12,987 τουρκικά ρούτερς και σέρβερς. Όλοι αυτοί είναι της Turk Telecom ISP. Ο λόγος που το κάναμε είναι για να πετύχουμε ένα μεγάλο χτύπημα στην χώρα σας με τις δικές σας IP. Πλέον οι σέρβερ σας και τα ρούτερ σας μας ανήκουν και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για οποιαδήποτε επίθεση.

Η «επίθεση» στο τουρκικό κανάλι Channel 24 TV

Τόσο το κανάλι όσο και το site του τουρκικού καναλιού Channel 24 TV δέχθηκαν μεγάλη κυβερνοεπίθεση επί 12 ώρες. Το πιο αστείο είναι ότι η επίθεση έγινε με τα δικά σας ρούτερ και τους δικούς σας σέρβερ».  

Πηγή: Medium.com