«Ακόμα πιο κοντά σε συμφωνία για Μολέδο ο Ολυμπιακός με Ιντερνασιονάλ» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

«Ακόμα πιο κοντά σε συμφωνία για Μολέδο ο Ολυμπιακός με Ιντερνασιονάλ»

«Ακόμα πιο κοντά σε συμφωνία για Μολέδο ο Ολυμπιακός με Ιντερνασιονάλ» Πηγές και ρεπορτάζ από τη Βραζιλία μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός είναι πια κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο.
«Ακόμα πιο κοντά σε συμφωνία για Μολέδο ο Ολυμπιακός με Ιντερνασιονάλ»
Πηγές και ρεπορτάζ από τη Βραζιλία μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός είναι πια κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο.
Σε ρεπορτάζ του Gazzetta χθες είχατε διαβάσει πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχει το πρόσφορο έδαφος για το «ναι» και της Ιντερνασιονάλ για την παραχώρηση του Μολέδο. Στη Βραζιλία σε ρεπορτάζ και αναφορές την Πέμπτη ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός είναι πια ακόμα πιο κοντά στο να τα βρει οριστικά με την ομάδα του έμπειρου σέντερ μπακ για την απόκτησή του. Εκτός από τον Μολέδο για το κέντρο της άμυνας στο Λιμάνι έχουν μεταξύ άλλων τις επιλογές των Λέμα και Γκάμπι αλλά και την επιθυμία του Μαρτίνς για τον Πεδράο.

Update: Από πηγές κοντά στον Ολυμπιακό προέκυπτε πως το θέμα Μολέδο συνεχίζει να μην είναι εύκολο και δεν έχει κλείσει ακόμα, μην επιβεβαιώνοντας έτσι τις πηγές από τη Βραζιλία. gazzetta.gr