Βαγόνια τραίνου αποκολλήθηκαν και έτρεχαν προς τα πίσω για 12 χλμ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Βαγόνια τραίνου αποκολλήθηκαν και έτρεχαν προς τα πίσω για 12 χλμ

Βαγόνια τραίνου αποκολλήθηκαν και έτρεχαν προς τα πίσω για 12 χλμΠάνω από 1.000 επιβάτες βρίσκονται στο κομμάτι του συρμού που ξεκόλλησε από τη μηχανή και άρχισε να κυλά ανεξέλεγκτο προς τα πίσω
Σκηνές που θυμίζουν ταινία «αδρεναλίνης» στην Ινδία όπου είκοσι δύο βαγόνια ενός τραίνου αποκόπηκαν από τη μηχανή και άρχισαν να κυλούν προς τα πίσω διανύοντας απόσταση 12 χιλιομέτρων. Στο κομμάτι του συρμού που αποκολλήθηκε επέβαιναν πάνω από 1.000 επιβάτες.

Τα ειδικά συνεργεία κατάφεραν να σταματήσουν την ανεξέλεγκτη πορεία του συρμού τοποθετώντας πέτρες στις σιδηροδρομικές γραμμές, ανακοίνωσαν το ινδικό υπουργείο Σιδηροδρόμων.

«Θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι φρικτό και αυτό απετράπη χάρη στο προσωπικό που ήταν σε επαγρύπνηση», δήλωσε ο Τζ. Π. Μίσρα εκπρόσωπος της εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων της Ινδίας.

«Όλοι (στο υπουργείο) είναι κατάπληκτοι και σοκαρισμένοι», πρόσθεσε ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι κανένας επιβάτης δεν έχει τραυματιστεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στην Τιτλάγκαρθ του κρατιδίου Οντίσα της ανατολικής Ινδίας.

Επτά υπάλληλοι της σιδηροδρομικής εταιρείας που δεν ακολούθησαν τους κανονισμούς τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για να καθοριστεί η αιτία της αποκόλλησης των βαγονιών από τη μηχανή του τραίνου. news.gr