Το... τίποτα -Αυτό το δώρο πήρε ο Τραμπ στην Μελάνια για τα γενέθλιά της [εικόνες] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Το... τίποτα -Αυτό το δώρο πήρε ο Τραμπ στην Μελάνια για τα γενέθλιά της [εικόνες]

Φωτογραφία; AP- Ο Τραμπ και η Μελάνια σε επίσημο δείπνο Μπορεί η Μελάνια να έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να διοργανώσει το τέλειο δείπνο στους Μακρόν στον Λευκό Οίκο, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δεν το εκτίμησε ιδιαίτερα.
Κι αυτό φαίνεται μόνο και μόνο από την απάντηση του στην ερώτηση των δημοσιογράφων στο Fox News σχετικά με το τι δώρο πήρε στην Μελάνια που είχε χτες, Πέμπτη, τα γενέθλιά της.
Συγκεκριμένα, η Πρώτη Κυρία έγινε 48 ετών χτες επιλέγοντας να γιορτάσει τα γενέθλιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Βέβαια, η ίδια είχε κλέψει τις εντυπώσεις τις προηγούμενες μέρες με τις εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές στον Λευκό Οίκο, με αποκορύφωμα το λευκό ταγιέρ με το μεγάλο καπέλο.
Ετσι, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ντόναλντ Τραμπ τι δώρο έκανε στην Μελάνια, για να λάβουν την απάντηση «Τίποτα».
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μάλιστα έσπευσε να δικαιολογήσει την στάση του, ότι δηλαδή δεν πήρε απολύτως τίποτα στην γυναίκα του για τα γενέθλιά της, λέγοντας πως ήταν πολύ απασχολημένος.
«Λοιπόν, καλύτερα να μην μπλέξω σε αυτό, γιατί μπορεί να μπω σε μπελάδες. Ίσως δεν ήξερα τι να της πάρω. Της έδωσα μια όμορφη κάρτα. Ξέρετε, είμαι πολύ απασχολημένος για βγαίνω έξω και να ψάχνω για δώρο», είπε.
Βέβαια μετά ο ίδιος προσπάθησε να μαζέψει λίγο την απότομη απάντησή του, λέγοντας πως δεν πήγε και με άδεια χέρια στην Μελάνια, καθώς της πήρε λουλούδια, ενώ δεν παρέλειψε να την συγχαρεί για την τέλεια προετοιμασία του επίσημου δείπνου που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος στον Εμμανουήλ Μακρός και την σύζυγό του.

iefimerida.gr