Στάθης Ψάλτης: Στα «δύο» η οικογένεια – Η κόρη και η χήρα του ηθοποιού έκαναν το μνημόσυνο χωριστά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Στάθης Ψάλτης: Στα «δύο» η οικογένεια – Η κόρη και η χήρα του ηθοποιού έκαναν το μνημόσυνο χωριστά

Στάθης Ψάλτης: Στα «δύο» η οικογένεια – Η κόρη και η χήρα του ηθοποιού έκαναν το μνημόσυνο χωριστάΈνας χρόνος πέρασε από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη και η οικογένειά του έχει χωριστεί στα δύο.

Η κόρη του Μαρία τέλεσε χθες μνημόσυνο σε πολύ στενό κύκλο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα. Ενώ, η χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso θα κάνει το δικό της μνημόσυνο το Σάββατο 21 Απριλίου, στις 14:30.

 

Η Κάτια Κυβέλου, μητέρα της Μαρίας, είπε στην εφημερίδα πως «η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο» και υπογράμμισε ότι η Χριστίνα ήταν απούσα. 
Επίσης, άνθρωπος από το περιβάλλον της χήρας λέει: «Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο που συμπίπτει με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του». gossip-tv.gr