Οι νικητές στο πάρτι του Survivor 2 και η παρεξήγηση με τη Ροδάνθη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Οι νικητές στο πάρτι του Survivor 2 και η παρεξήγηση με τη Ροδάνθη

Οι νικητές στο πάρτι του Survivor 2 και η παρεξήγηση με τη ΡοδάνθηTo πάρτι της Ένωσης στο Survivor 2 είναι γεγονός. Μαχητές και Διάσημοι για πρώτη φορά όλοι μαζί βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, αφού πρώτα καλλωπίστηκαν και έβαλαν τα γιορτινά τους.

Τους υποδεχθηκαν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός και μετά από μία χαλαρή κουβεντούλα και ένα κοκτέιλ κάθισαν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι. Έφαγαν, ήπιαν και στη συνέχεια πήραν τις θέσεις τους για το διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο Σάκης τους καλούσε έναν-έναν να ανεβαίνει στη σκηνή για να τραγουδάει. Οι παίκτες και των δύο ομάδων βαθμολογούσαν και τη μεγαλύτερη βαθμολογία πήραν ο Στέλιος Κρητικός, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Εύη Σαλταφερίδου, οι οποίοι και πήγαν στον τελικό.


Οι τρεις παίκτες ξανατραγούδησαν και μετά από ισοβαθμία Κρητικός και Παπαργυρόπουλος είναι οι νικητές που θα βρεθούν στο επόμενο πάρτι της Ένωσης.

Όπως άλλωστε και ο Γιώργος Χρανιώτης με τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη που ήταν οι περσινοί νικητές του διαγωνισμού τραγουδιού και έτσι βρέθηκαν στο πάρτι της Ένωσης του Survivor 2 και τραγούδησαν και διασκέδασαν με τους υπόλοιπους παίκτες. Μία νέα μέρα θα ξημερώσει αφού και οι 16 παίκτες θα βρίσκονται πια στην ίδια παραλία συνεχίζοντας όμως να κατεβαίνουν στον στίβο μάχης ως Μαχητές και Διάσημοι. Πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Ροδάνθη η οποία ερμήνευσε το «Havana». Νωρίτερα Ροδάνθη έγινε έξαλλη με τη Μελίνα Μεταξά, καθώς θεώρησε ότι την προσέβαλε. «Για να δεις τι κακίες λέει… Έρχεται και μου λέει, επειδή δεν ήταν δικά μου τα παπούτσια και τα λοιπά, μου λέει τα παπούτσια είναι δικά σου; Της λέω όχι. Μου λέει ούτε το φόρεμα; Της λέω όχι. Και μου λέει, τίποτε άλλο είναι δικό σου; Μου λέει, το βρακί είναι δικό σου; Της λέω, δεν ταιριάζουν; Μου λέει, με το συγκεκριμένο φόρεμα ταιριάζουν, αλλά εγώ, λέει, δεν θα τα φόραγα. Γιατί να την πει την κακία της ρε φίλε; Και με προσβάλλει μπροστά σε όλους και καλά ότι τίποτα δεν είναι δικό μου», είπε η Ροδάνθη στον Κωνσταντίνο.