Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ για την παρουσία οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού πίσω από τον πάγκο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ για την παρουσία οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού πίσω από τον πάγκο!

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ για την παρουσία οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού πίσω από τον πάγκο!Οι «ασπρόμαυροι» απείλησαν ότι δεν θα «κατέβουν» στον ημιτελικό Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών με τους Πειραιώτες, αλλά, τελικά, κατέθεσαν τα δελτία και το ντέρμπι ξεκίνησε κανονικά!
Εν μέσω έντασης ξεκίνησε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του «δικέφαλου του Βορρά» αντέδρασαν έντονα θεωρώντας πως πίσω από τον πάγκο τους υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων», ενώ υπήρξαν σκέψεις να μην καταθέσουν δελτία.

Μετά από διαβουλεύσεις με τον διαιτητή και παρότι ζήτησαν να αποχωρήσουν οι οπαδοί από το συγκεκριμένο σημείο -κάτι που, τελικά, δεν έγινε- ο ΠΑΟΚ κατέθεσε τα δελτία με 13 λεπτά καθυστέρηση, τονίζοντας όμως πως αν ακουστεί υβριστικό σύνθημα θα αποχωρίσουν.

Υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για τον τρόπο που μοιράστηκαν οι προσκλήσεις του Final-4, με συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας πριν λίγες μέρες. sport-fm.gr