Διευθυντής Τροχαίας Αθηνών: Περιμένουμε 100.000 οχήματα -Αν επιστρέψουν μαζί, θα έχουμε κίνηση για περίπου 10 ώρες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Διευθυντής Τροχαίας Αθηνών: Περιμένουμε 100.000 οχήματα -Αν επιστρέψουν μαζί, θα έχουμε κίνηση για περίπου 10 ώρες

Φωτογραφία: Eurokinissi- Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας Μπορεί την Δευτέρα του Πάσχα να είχαν σχηματιστεί τεράστιες ουρές αυτοκινήτων στην γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και να υπήρχε αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς των μεγάλων αστικών κέντρων, αλλά απ΄ότι φαίνεται δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στις βάσεις τους όλοι οι εκδρομείς του Πάσχα.

Στην Αθήνα μάλιστα αναμένονται να επιστρέψουν ακόμη περίπου 100.000 αυτοκίνητα σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών.

Ο κύριος Γεώργιος Κατσίφης ανέφερε στο ΘΕΜΑ 104,6 πως ενώ έφυγαν συνολικά 266.000 οχήματα, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψαν στην πρωτεύουσα περίπου 170.000 οχήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο αν επιστρέψουν μαζί τα περίπου 100.000 οχήματα τότε «θα έχουμε μια κίνηση για ένα διάστημα περίπου 10 ωρών».

Πάντως, σύμφωνα με την εκτίμησή του, η φετινή έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με τα περσινά.

Να σημειωθεί πως η επιστροφή των εκδρομέων τη Δευτέρα του Πάσχα έγινε με δυσκολίες, καθώς σχηματίστηκαν ουρές και στα δύο ρεύματα στα διόδια της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου με αποτέλεσμα να προκληθεί αναμονή περίπου 20 λεπτών.

Ουρές δημιουργήθηκαν επίσης και στα διόδια του Ισθμού, ενώ πρόβλημα υπήρξε στο ύψος της Κινέτας, μετά από καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων. iefimerida.gr