Ανείπωτος πόνος. Ο Αδάμος μπήκε νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι και πέθανε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Ανείπωτος πόνος. Ο Αδάμος μπήκε νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι και πέθανε

Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα ανήμερα του Πάσχα. Άλλη μια οικογένεια θρηνεί για τον αιφνίδιο θάνατο του παιδιού της που δεν θα τον δει να πραγματοποιεί τα όνειρα και τους στόχους του. Το σοκ για τους οικείους του μεγάλο, αφού τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν που τους βύθισε μια για πάντα στην θλίψη.

Ο νεαρός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από πόνους που είχε στο στομάχι. Ωστόσο, τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή.

Σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του άτυχου Αδάμου Μπέη, ο θάνατος του προήλθε από αιμορραγική νέκρωση του εντέρου.

Εντούτοις η οικογένεια του νεαρού την Τετάρτη 11/4 κατάθεσε καταγγελία στην αστυνομία διά μέσου του δικηγόρου της, με την οποία ζητά την διερεύνηση ποινικών ή πειθαρχικών αδικημάτων από πλευράς ιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Πάφου.

Αύριο Σάββατο 14/4 ο άτυχος Αδάμος οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο, στις 13:00 και ακολουθεί η ταφή στο κοιμητήριο Έμπας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια…

Πηγή: nassosblog