Είναι έγκυος η Χριστίνα Ψάλτη; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Είναι έγκυος η Χριστίνα Ψάλτη;

Για πρώτη φορά, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη η ίδια απαντά
Η Χριστίνα Ψάλτη περίμενε να συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του πιο δικού της ανθρώπου, του Στάθη Ψάλτη, για να δώσει τις απαντήσεις της. Τελικά είναι έγκυος ή όχι; Η ίδια απαντά στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα…

Αρχικά, δεν βλέπω κάποια φουσκωμένη κοιλιά. Άρα, να φανταστώ, δεν ισχύουν οι φήμες για εγκυμοσύνη; Μα, γιατί δεν την βλέπεις; Πιάσε την κοιλίτσα μου να μου πεις, πόσων μηνών με κάνεις; Στα επόμενα δημοσιεύματα θα μάθουμε και πότε θα γεννήσω. Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή που μιλάμε.

Δηλαδή σε έναν μήνα μπορεί να είσαι έγκυος; Δεν ξέρω πώς τα φέρνει η ζωή. Για μένα το «ποτέ» και το «πάντα» είναι απαγορευμένες λέξεις. Την ίδια στιγμή που θα σου πω «ποτέ», θα το λουστώ κιόλας. Κάτι θα γίνει με το Σύμπαν και θα συμβεί. Οπότε θα σου μιλήσω για το τώρα. Και τώρα, δεν είμαι έγκυος.

Θα ήθελες ένα παιδί; Για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να έχεις έναν σύντροφο. Εγώ αυτήν τη στιγμή δεν έχω. Σε περίπτωση όμως που βρεθεί ένας άνθρωπος πολύ ξεχωριστός για μένα και μου το βγάλει τότε, ναι, θα δημιουργούσα οικογένεια.