Ηλεία: Ο ενοικιαστής άφησε το σπίτι σε αυτή την κατάσταση – Σε κατάσταση σοκ η ιδιοκτήτρια! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Ηλεία: Ο ενοικιαστής άφησε το σπίτι σε αυτή την κατάσταση – Σε κατάσταση σοκ η ιδιοκτήτρια!

Η ιδιοκτήτρια συμφώνησε στο αντίτιμο και έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού. Τα όσα ακολούθησαν ήταν αδύνατον να περάσουν από το μυαλό της...

Η υπόθεση στη Βάρδα στην Ηλεία κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων. Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 44χρονου Αλβανού.

Ο 44χρονος χθες το βράδυ στη Βάρδα, αφαίρεσε από οικία 57χρονης ηλεκτρικές συσκευές και ένα κρεβάτι, ενώ προκάλεσε φθορές αξίας 150 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι, ο δράστης είχε παραλάβει τα κλειδιά της οικίας από την παθούσα, προκειμένου να την ενοικιάσει. Η άτυχη γυναίκα συμφώνησε στο αντίτιμο και φυσικά δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν.

Ο δράστης είχε μοναδικό στόχο να τρυπώσει στο σπίτι, να κλέψει και αμέσως μετά να γίνει καπνός. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με την άτυχη ιδιοκτήτρια να κάνει λόγο για προσωπική καταστροφή.

Οι ενοικιαστές άφησαν το σπίτι σε αυτή την κατάσταση

Η υπόθεση στην Ηλεία φέρνει στο μυαλό τα όσα είχαν συμβεί στη Θεσσαλονίκη, το καλοκαίρι του 2016. Όπως είχε καταγγείλει ο ιδιοκτήτης, Γιάννης Μ., οι ενοικιαστές του ακινήτου του δεν είχαν βγάλει σκουπίδια επί τρεις ολόκληρους μήνες. Όλα είχαν ξεκινήσει όταν τον προσέγγισε ένα ζευγάρι για να το νοικιάσει. Τα πρώτα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν.

Οι ενοικιαστές δεν ήταν συνεπείς στις πληρωμές τους και κάθε φορά που ο ιδιοκτήτης τους επισκέπτονταν στο διαμέρισμα για να παραλάβει το ενοίκιο δεν του επέτρεπαν να μπει μέσα. Στην αρχή δεν υποπτεύτηκε τίποτα. Καθώς όμως συνέχιζαν να μην είναι συνεπείς με τις πληρωμές και μετά από μια σειρά από άλλα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ο κύριος Γιάννης του ζήτησε να φύγουν. Όταν λοιπόν αποχώρησαν οι ενοικιαστές, ήρθε το τελικό και πιο ισχυρό σοκ… 
Το διαμέρισμα βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Συγκεκριμένα παντού υπήρχαν πεταμένα άπλυτα ρούχα, σκουπίδια των τελευταίων τριών μηνών και μια έντονη δυσοσμία. Περιγράφοντας την κατάσταση που βρήκε στο διαμέρισμα του ο ιδιοκτήτης δήλωσε «Ακόμα και στην τουαλέτα υπήρχαν σκουπίδια 3 μηνών».

Όπως λέει ήθελε με αυτή του την καταγγελία να ενημερώσει και τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες ακινήτων για να τους προστατέψει. Το ζευγάρι είναι Έλληνες ηλικίας 45-50 ετών από την Σίνδο.

Πηγή: ilialive.gr, deltanews.gr