Ξέσπασμα Ολυμπιακού κόντρα στην Κέρκυρα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ξέσπασμα Ολυμπιακού κόντρα στην Κέρκυρα

17s7osfpΥπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα σαρωτικό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Κέρκυρα, επικρατώντας με 5-1 στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» μένουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, ενώ οι «Φαίακες» είναι το πρώτο φαβορί για να ακολουθήσει τον Πλατανιά στη Φούτμπολ Λιγκ. Παρότι η Κέρκυρα ξεκίνησε την αναμέτρηση πιο ορεξάτη, χάνοντας καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 4΄ με τον Επστάιν, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που προηγήθηκε με τον Ανσαριφάρντ στο 12΄. Ο Ιρανός εκμεταλλεύθηκε την ωραία κάθετη στον κενό χώρο του Φορτούνη και άνοιξε το σκορ. Για περίπου ένα τέταρτο, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ξανά το μυαλό τους και η Κέρκυρα που παρατάχθηκε με την άμυνά της αρκετά ψηλά, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Επστάιν στο 27΄.

Οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια, αν ο Κέβιν Μιραλάς στις καθυστερήσεις δεν σημείωνε ένα γκολ από αυτά που θυμίζουν τον παλιό καλό του εαυτό. Πήρε την μπάλα από αριστερά, ελίχθηκε έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αντίθετη γωνία του τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε απελευθερωμένος και αποφασισμένος να αποδώσει ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι σε μία ομάδα που θα τα έπαιζε όλα για όλα.

Ο Φορτούνης στο 51΄ ολοκλήρωσε μια εξαιρετική συνεργασία των Μιραλάς και Ανσαριφάρντ, γράφοντας το 3-1, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα οι «Φαίακες» είχαν απολέσει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν την κεφαλιά του Μυτίδη απέκρουσε ο Προτό. Στο 71΄ ο Φορτούνης σέντραρε από τα δεξιά και ο Ενχελς με κεφαλιά έκανε το 4-1, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 87΄ από τον 20χρονο Μάριο Βρουσάι, ο οποίος δέκα λεπτά νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Μιραλάς. Ο νεαρός επιθετικός δέχθηκε την μπαλιά από τον Ανσαριφάρντ και με ψύχραιμο πλασέ, σημείωσε το τελικό 5-1. Νωρίτερα, στο 82΄ και στο 83΄ η Κέρκυρα είχε απειλήσει με τους Μυτίδη και Τουράμ.

«Κρατάμε τη διάθεση, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο», τόνισε ο Χρήστος Κόντης, ενώ ο Γιάννης Μαντζουράκης στάθηκε στις αντεπιθέσεις τονίζοντας: «Στο δεύτερο μέρος ήμασταν αφελείς και φάγαμε γκολ από αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού»».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Κούτρης, Νικολάου, Ενχελς, Ελαμπντελαουί (73΄ Ανδρούτσος), Ρομαό, Ταχτσίδης (71΄ Μάρτινς), Φορτούνης, Μάριν, Μιραλάς (78΄ Βρουσάι), Ανσαριφάρντ.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Λέκοβιτς, Σπίνουλας, Μπαλάφας, Σιόντης (55΄ Ιωάννου), Ρόλε, Επστάιν (79΄ Αρτυματάς), Γεωργίου (73΄ Τουράμ), Μυτίδης.