Αποκάλυψη-σοκ από τον 33χρονο για τη δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο: Σχεδιαζόταν τα τελευταία 5 χρόνια - Όλες οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Αποκάλυψη-σοκ από τον 33χρονο για τη δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο: Σχεδιαζόταν τα τελευταία 5 χρόνια - Όλες οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο της Κύπρου. Ο33χρονος που συνελήφθη χθες ως ύποπτος της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Δικαστηρίου, όπου διατάχθηκε η οκταήμερη προσωποκράτησή του, έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας, στο οποίο δεν έφερε ένσταση.

«Αυτό που έγινε, σχεδιάζεται τα τελευταία 5 χρόνια», υποστήριξε ο ύποπτος ενώπιον του Δικαστηρίου, δείχνοντας ότι γνωρίζει λεπτομέρειες για το ειδεχθές έγκλημα.

Μάλιστα, δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να δώσει στοιχεία για τη σοβαρή υπόθεση. Στη σκηνή, όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, βρέθηκε ζευγάρι παπουτσιών, που ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι είναι δικά του, ενώ ο 33χρονος συνδέθηκε με δείγμα DNA που εντοπίστηκε σε δυο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Από τον Σεπτέμβριο του 2017, ο 33χρονος δήλωνε ότι θα κάνει μία δουλειά που θα τον κάνει πλούσιο.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 15χρονου, το επίμαχο βράδυ ξάπλωσε να κοιμηθεί και άκουσε το κλάμα της μάνας του. Δεν μπορούσε να καταλάβει αν έβλεπε όνειρο. Κάποιος που μπήκε στο δωμάτιό του τού είπε ότι σκότωσε τους γονείς του και τον ρώτησε πού είναι τα λεφτά. Του είπε «μην φοβάσαι, δεν σε σκοτώνω, έχω και εγώ γιο».

Τον κατέβασε στην κουζίνα και τον οδήγησε στο κελάρι της οικίας, όπου και τον κλείδωσε. Μετά από 30 λεπτά κατάφερε να βγει, τραυματίζοντας τα χέρια του.

Πήγε στο υπνοδωμάτιο των γονιών του και τούς εντόπισε μαχαιρωμένους. Ακολούθως, ενημέρωσε γείτονες για ό,τι συνέβη.

Ο 15χρονος ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι ο δράστης είχε μαύρο γένι.

Όπως αναφέρθηκε, θα κληθεί ο ανήλικος να αναγνωρίσει τον συλληφθέντα.
Πηγή