Κλάμα! Πώς βλέπει η 19χρονη Αθηνά τη σχέση της με τον Δώρο και πώς τη βλέπουν οι τηλεθεατές - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Κλάμα! Πώς βλέπει η 19χρονη Αθηνά τη σχέση της με τον Δώρο και πώς τη βλέπουν οι τηλεθεατές

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το ζευγάρι Δώρος Παναγίδης – Αθηνά Χρυσαντίδου είναι συνολικά το πιο δημοφιλές...
τουλάχιστον σ’ αυτήν τη μερίδα κόσμου που ψηφίζει τους πιο δημοφιλείς παίκτες στο ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΪ. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς τους βρίσκει ο κόσμος, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι το μεγαλύτερο μέρος της δημοφιλίας τους στηρίζεται στη «σχέση» τους που εδώ και εβδομάδες προσπαθούν να διαφημίσουν εντός και εκτός σπιτιού.

Μία σχέση που έχει περάσει σαράντα κύματα, σαράντα χωρισμούς και επανασυνδέσεις, σαράντα χιλιάδες σκηνές «τρυφερότητας», καβγάδων, βιαστικών εξομολογήσεων, άκυρων φιλιών, άβολων δείπνων και ξεκαρδιστικών τουμπών στον πάγο.

Το κοινό βέβαια, αν πάρουμε τις αντιδράσεις στα social media ως μία βάση ανάλυσης, είναι κουρασμένο και άρχισε να βαριέται με όλο αυτό το επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Ειδικά όταν είχε για λίγο εξασθενίσει και η ξαφνική δημιουργία άλλων ζευγαριών, τα οποία τράβηξαν μαζί τους και τις ψήφους δημοφιλίας, άρα και τα έπαθλα, το ξανάφερε στην επιφάνεια.

Η Αθηνά βέβαια, είναι αυτή η μόνη από τους δύο του ζευγαριού που έχει εκδηλώσει τόσο πολύ τον έρωτά της προς τον Κύπριο παίκτη. Σε σημείο που να ξεσηκώνει αμφισβήτηση και κάποιες υποψίες. Αλλά αυτό δεν είναι στο θέμα μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αναπτύξουμε τι βλέπουμε να μας παρουσιάζει καθημερινά η 19χρονη άβγαλτη κορασίδα, όταν σκέφτεται τη σχέση της με τον γόη από τη Μεγαλόνησο.

Στο παρόν κείμενο θα κάνουμε μία ενδελεχή φωτορεπορταζιακή συσχέτιση και σύγκριση των εικόνων που μπορεί να έχει στο μυαλό της αυτό το ρομαντικό κοράσιον για τη σχέση της με τον Δώρο και όλων των εικόνων που έχουμε εμείς όταν τους βλέπουμε μαζί μετά από τόσον καιρόν (γράφουμε και λίγο σαν Δώρος για να μπούμε στο μυαλό του).

Η σύγκριση των εικόνων αυτών μας έδωσε το παρακάτω, μη αμφισβητήσιμο αποτέλεσμα που μπορείτε να δείτε..