Βαρύς «φόρος αίματος» με τέσσερις νεκρούς και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στο Κιλκίς (εικόνες – video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Βαρύς «φόρος αίματος» με τέσσερις νεκρούς και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στο Κιλκίς (εικόνες – video)

Μία μοναχή 61 ετών, η οποία είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, μετά τη σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων, το μεσημέρι, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, υπέκυψε τελικά στα τραύματά της, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από το τροχαίο δυστύχημα, σε τέσσερις.
Σημειώνεται πως από τη σύγκρουση, τρεις γυναίκες, ηλικίας 58, 65 και 66 ετών, που επέβαιναν στο ένα από τα οχήματα έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ενώ μία 43χρονη, επιβάτης του ίδιου οχήματος, διακομίστηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Από το δεύτερο όχημα, πέραν της μοναχής που έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, στο ΑΧΕΠΑ εξακολουθούν να νοσηλεύονται ένας παπάς 51 ετών και μία 54χρονη μοναχή.
Στο μεταξύ, η κυκλοφορία στο σημείο του δυστυχήματος, που προσωρινά διεξαγόταν από παρακαμπτήριους δρόμους, έχει πλέον αποκατασταθεί.
Σημειώνεται πως το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων μετά από μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, ανάμεσα στους οικισμούς Αξιοχώρι και Άσπρο, στο Κιλκίς.
Στο ένα όχημα, που είχε κατεύθυνση προς το Πολύκαστρο, επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, ενώ στο άλλο βρίσκονταν δύο μοναχές κι ένας ιερέας και κινούνταν προς τη Θεσσαλονίκη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Φωτογραφίες: Life-events.gr, Thousandnews.gr
Βίντεο: Life-events.gr