"Βόμβα" στο Survivor - Έρχεται νέα οικειοθελής αποχώρηση; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

"Βόμβα" στο Survivor - Έρχεται νέα οικειοθελής αποχώρηση;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor2. Ήδη υπάρχουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς από τον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ακόμη μια. O παίκτης που είναι πιθανόν να αποχωρήσει είναι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, από την ομάδα των μαχητών.

Πληροφορίες του zappIT.gr αναφέρουν πως ο τραυματισμός που είχε στο γόνατό του δεν ήταν απλός. Ο παίκτης αναγκάστηκε να επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Όμως, το θέμα έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτό που θα περίμενε κανείς. Η επιστροφή του Θοδωρή στο νοσοκομείο προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στην ομάδα των Μαχητών και έχει ανοίξει συζήτηση για το αν θα πρέπει να μείνει ή να φύγει από το παιχνίδι.

Ο ίδιος ο Τεό, ο οποίος νιώθει απογοητευμένος, καθώς έχει απομονωθεί την το τελευταίο διάστημα από τους συμπαίκτες του, φαίνεται πως επιθυμεί και ο ίδιος να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή κάνει ό,τι μπορεί για να «σώσει» την κατάσταση, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Πηγή: zappit.gr