Ποιοι έχουν καταφέρει να βρουν τον έρωτα στο ριάλιτι γνωριμιών και ποιοι ακόμα πασχίζουν; Μια ανασκόπηση στις πιο "σημαντικές" μέχρι τώρα στιγμές του παιχνιδιού. - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ποιοι έχουν καταφέρει να βρουν τον έρωτα στο ριάλιτι γνωριμιών και ποιοι ακόμα πασχίζουν; Μια ανασκόπηση στις πιο "σημαντικές" μέχρι τώρα στιγμές του παιχνιδιού.

Survivor 2: Ο λόγος που η Ξένια αγωνιζόταν με το μαγιό [βίντεο]Η Ξένια των Rec επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Survivor Πανόραμα για να μιλήσει για την εμπειρία της στον Αγιο Δομίνικο.

Η τραγουδίστρια, όταν προβλήθηκε βίντεο με στιγμές της από το παιχνίδι, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα.


Μιλώντας στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ξένια έλυσε και την απορία πολλών τηλεθεατών σχετικά με το γιατί αγωνιζόταν με το μαγιό. Η τραγουδίστρια είχε επιλέξει σε αντίθεση με τις συμπαίκτριές της να αγωνίζεται με το μαγιό της και όχι με το σορτσάκι, κάνοντας τους χρήστες του Twitter να εκτοξεύουν δηλητήριο. Οπως είπε, ο λόγος ήταν επειδή, το σορτσάκι ήταν σχεδόν μόνιμα βρεγμένο και εκείνη ήταν με πυρετό και άρρωστη και έτσι αποφάσισε να μην το ξαναφορέσει ειδικά βρεγμένο. Πηγή: Survivor 2: Ο λόγος που η Ξένια αγωνιζόταν με το μαγιό [βίντεο] | iefimerida.gr