Πούτιν: Οχι, δεν προσπάθησα να στρατολογήσω τη Μελάνια -Μου άρεσε πολύ αυτή η δουλειά [εικόνες] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Πούτιν: Οχι, δεν προσπάθησα να στρατολογήσω τη Μελάνια -Μου άρεσε πολύ αυτή η δουλειά [εικόνες]

Η Μελάνια Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν (Φωτογραφία: AP/ Mikhail Klimentyev)Συζητούσαν, γελούσαν... Μήπως ο Βλαντιμίρ Πούτιν προσπάθησε να «στρατολογήσει» την Μελάνια Τραμπ;
Ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε αρνητικά σε αυτό το ερώτημα, αλλά εξομολογήθηκε ότι αυτή η διαδικασία του άρεσε πάρα πολύ, όταν την έκανε στο παρελθόν.
Ο Πούτιν και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχαν καθίσει σε διπλανές θέσεις, σε δείπνο κατά τη διάρκεια της Συνόδου των G20, στο Αμβούργο, τον περασμένο Ιούλιο. Τώρα, ο Ρώσος ηγέτης αποκάλυψε τι συζήτησαν οι δυο τους, σε ένα νέο ντοκιμαντέρ.
Ο Πούτιν δήλωσε ότι διασκέδασε τόσο την Μελάνια Τραμπ όσο και την Εμανουέλα Μάουρο- σύζυγο του Ιταλού πρωθυπουργού Πάολο Τζεντιλόνι- η οποία καθόταν απέναντί του, μιλώντας τους για αρκούδες, τίγρεις, αλλά και τα προνόμια για τις μητέρες στη Ρωσία.
«Εδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό. Εξεπλάγησαν από το πόσο μεγάλα είναι προνόμια μητρότητας», δήλωσε ο Πούτιν. «Προσπαθήσατε να τις στρατολογήσατε;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, που νωρίτερα είχε ακούσει τον Ρώσο πρόεδρο να μιλά για αυτό το παρελθόν του στην KGB.
«Οχι, δεν το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό», του απάντησε γελώντας ο Πούτιν. «Αν και μου άρεσε πολύ να το κάνω. Ηταν η δουλειά μου για πολλά χρόνια».
Πάντως, ο Πούτιν δεν παρέλειψε να πει στις δύο κυρίες και για τα κατορθώματά του στο ψάρεμα. «Οπως αναμένεται σε τέτοιες περιπτώσεις, κόμπασα λίγο για το μέγεθος της ψαριάς μου. Πώς μπορεί να μιλήσει κανείς για ψάρεμα χωρίς να κομπάσει λίγο;», παραδέχθηκε, σύμφωνα με το RT.
Φωτογραφίες: AP