Χιμένεθ: Μπροστά μας μόνο τελικοί - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Χιμένεθ: Μπροστά μας μόνο τελικοί

ximeneth-proponis-aekΟ Μανόλο Χιμένεθ φρόντισε να στείλει στους παίκτες του το μήνυμα πως στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, δεν χωρούν λάθη
Η απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος αρκούσε για να ανέβει η ένταση στην προπόνηση της ΑΕΚ μετά την επιστροφή στις προπονήσεις χθες το απόγευμα. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ φρόντισε να στείλει στους παίκτες του το μήνυμα πως στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, δεν χωρούν λάθη. 

«Θα πρέπει να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Έχουμε μπροστά μας μόνο τελικούς και ξεκινάμε από το ματς της Κυριακής. Πρέπει να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε καλά», τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ο Ισπανός τεχνικός. 

Σε φουλ ρυθμούς μπήκαν οι Αραούχο και Κονέ, που θα είναι πανέτοιμοι για το προσεχές ματς. Εκτός μάχης είναι ο Τσόσιτς, που παρουσιάζει διαρκή βελτίωση αλλά θα χρειαστεί λίγες ακόμη εβδομάδες, αλλά και ο τιμωρημένος Λιβάγια. 

Από την Τετάρτη θα αρχίσουν να επιστρέφουν οι εννέα διεθνείς (Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μασούντ, Βράνιες, Χουλτ). protothema.gr