Ειρήνη Κολιδά: Αυτός είναι ο γοητευτικός άντρας που της έκλεψε την καρδιά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Ειρήνη Κολιδά: Αυτός είναι ο γοητευτικός άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Η Ειρήνη Κολιδά φαίνεται πως βιώνει έναν νέο έρωτα!

Η όμορφη γυμνάστρια, η οποία έκανε αίσθηση με τη συμμετοχή της στο Survivor, περνάει μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Secret, η Ειρήνη διατηρεί σχέση τον τελευταίο μήνα με έναν άκρως γοητευτικό άντρα, που ασχολείται επίσης με τον αθλητισμό.

Οι κοινές εμφανίσεις του νέου hot ζευγαριού είναι ελάχιστες, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον και των δύο μιλάνε για το πόσο ταιριάζουν! Ο νέος σύντροφος της Ειρήνης Κολιδά ονομάζεται Χρήστος Μποφίλιος και είναι πρώην πρωταθλητής κολύμβησης που σήμερα δραστηριοποιείται ως προπονητής. Ο γοητευτικός άντρας κατάγεται από ναυτική οικογένεια και η θάλασσα είναι η μεγάλη του αγάπη, αφού όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, τον ηρεμεί πολύ.

Η Ειρήνη και ο Χρήστος ζουν πολύ όμορφες στιγμές, ενώ η σχέση τους χαρακτηρίζεται από σεβασμό και κατανόηση. Η εντυπωσιακή γυμνάστρια, βέβαια, πάνω από όλα είναι μητέρα! Ο γιος της, Αλέξανδρος είναι η πρώτη της προτεραιότητα, κάτι που ο σύντροφός της το γνωρίζει και το σέβεται απόλυτα.

Πηγή: tlife