Χανιά: Μπήκε στις τουαλέτες του σούπερ μάρκετ και έπαθε σοκ – Χαμός με μία προσαγωγή! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Χανιά: Μπήκε στις τουαλέτες του σούπερ μάρκετ και έπαθε σοκ – Χαμός με μία προσαγωγή!

Η κοπέλα ρώτησε τον υπεύθυνο που βρίσκονται οι τουαλέτες του σούπερ μάρκετ στα Χανιά και ξεκίνησε για να πάει. Μόλις άνοιξε την πόρτα, είδε εικόνες που θα θυμάται για καιρό...

Σοκαριστικές στιγμές έζησε μια Χανιώτισσα σε τουαλέτες εξωτερικά ενός σουπερμάρκετ στα Χανιά, όταν ήρθε τετ-α-τετ με τον επιδειξία και μάλιστα, όχι για πρώτη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα βρέθηκε στις τουαλέτες του σουπερμάρκετ που βρίσκονται εκτός του καταστήματος, το απόγευμα της Δευτέρας και εξιστορεί τα όσα βίωσε: «Μπήκα στην τουαλέτα και τον είδα που αυνανιζόταν, με ανοικτή πόρτα στις τουαλέτες ΑμΕΑ. Ούρλιαξα και αμέσως μπήκε το αγόρι μου που τον ακινητοποίησε. Αμέσως απευθυνθήκαμε στους υπεύθυνους του καταστήματος και καλέσαμε την αστυνομία».

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων οι οποίοι προσήγαγαν τον 39χρονο Χανιώτη και εν συνεχεία τον συνέλαβαν, με βάση τα όσα κατέθεσε στην μηνυτήρια αναφορά της η κοπέλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος  επιδιδόταν στην ανάρμοστη αυτή πράξη στο συγκεκριμένο σημείο, αφού υποστηρίζει ότι τον είχε ξαναδεί να βρίσκεται εκεί. Η υπόθεση θα πάρει το δρόμο για τα δικαστήρια.

Πηγή: zarpanews.gr