Βόλος: Τα ψίχουλα της νοικοκυράς έφεραν τον άγριο ξυλοδαρμό του συζύγου της – Απίστευτη υπόθεση στα δικαστήρια! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Βόλος: Τα ψίχουλα της νοικοκυράς έφεραν τον άγριο ξυλοδαρμό του συζύγου της – Απίστευτη υπόθεση στα δικαστήρια!

Ο Βόλος απέκτησε ακόμα ένα θέμα συζήτησης μετά τις σκηνές απείρου κάλλους σε διαμέρισμα. Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια...

Πιάστηκαν στα χέρια για… ψίχουλα και κατά τη συμπλοκή ο ένας από τους δύο τραυματίστηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου την περασμένη Παρασκευή σε 47χρονο Βολιώτη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Τον Μάιο του 2013 στις 8 το βράδυ στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στο κέντρο του Βόλου, ο 47χρονος χτύπαγε με χέρια-πόδια ένοικο της ίδιας πολυκατοικίας.

Ο λόγος; Ότι νωρίς το μεσημέρι η σύζυγος του γείτονά του τίναξε από το μπαλκόνι γ’ ορόφου το τραπεζομάντηλο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να γεμίσει με ψίχουλα και άλλα σκουπίδια.

Ο 47χρονος άρχισε τότε να εξυβρίζει τη γυναίκα και γι’ αυτό το βράδυ ο γείτονάς του τον κάλεσε για να του δώσει εξηγήσεις.

Έτσι τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ο 47χρονος άρχισε να χτυπά τον μηνυτή με χέρια-πόδια μέχρι που εκείνος έπεσε στο πάτωμα και παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματισμένος εκείνος συνέχιζε να του ρίχνει γροθιές στο κεφάλι.

Απολογούμενος στο δικαστήριο πάντως, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν ευθυνόταν ο ίδιος για τον τραυματισμό του μηνυτή, καθώς κατά τη διάρκεια που είχαν έρθει στα χέρια ο παθόντας έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας στο πάτωμα χτύπησε στο πλατύσκαλο.

«Εγώ μόλις είχα επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη όπου είχα πάει με την πατέρα μου για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία», φέρεται να ισχυριστεί ο κατηγορούμενος.

Εντούτοις, οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε. Μετά τη δίκη ο καταδικασθείς άσκησε έφεση.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr