Γέννησε η Δούκισσα Νομικού - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Γέννησε η Δούκισσα Νομικού

Γέννησε η Δούκισσα Νομικού Γέννησε το βράδυ της Κυριακής η Δούκισσα Νομικού σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.
Η όμορφη παρουσιάστρια αναμενόταν αρχικά να γεννήσει την Τετάρτη, ωστόσο η ίδια έφερε στον κόσμο τον γιο της το βράδυ της Κυριακής.
Η ίδια μάλιστα είχε γράψει την Τετάρτη στην προσωπική της σελίδα στο Ιnstagram: «Μάλλον δεν θέλει να βγει από τη μανούλα ???#stillwaiting Οι δικές μου μαντεψιές για πιθανή ημερομηνία έχουν πέσει έξω, για να ακούσω τις δικές σας».
Μάλιστα, την είδηση της γέννησης του γιου της Δούκισσας Νομικού... έδωσε ο εκδότης της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής» Σωτήρης Πουλόπουλος και προσωπικός φίλος του παππού του νεογέννητου Σάββα Θεοδωρίδη (πατέρας του Δημήτρη Θεοδωρίδη) που έγραψε λίγο μετά τις 23:00 «Να ζήσει!!! Σάββας 3!!! Ετοιμος ο τερματοφύλακας του 2036».
Όπως μετέφερε το πρωί της Δευτέρας,  ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στο «Happy Day», το μωράκι της ήρθε στον κόσμο στις 22:12 το βράδυ. Το αγοράκι της γεννήθηκε 3 κιλά και 30 γραμμάρια.
Να σημειωθεί ότι από χθες το μεσημέρι οι γονείς της Δούκισσας Νομικού βρίσκονταν έξω από την αίθουσα τοκετού, ενώ το βράδυ τους είδαν στον έβδομο όροφο του μαιευτηρίου, την πτέρυγα για τις νέες μητέρες. 
Το τελευαίο διάστημα η παρουσιάστρια πόσταρε φωτογραφίες της από το παιδικό δωμάτιο εκφράζοντας την ανυπομονησία της να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. 
Είχε προδώσει μάλιστα το όνομα που θα δώσουν στο παιδί της μέσα από φωτογραφίες που είχε ποστάρει από το baby shower.