Αυτές είναι οι φυλακές υψίστης ασφαλείας που κρατούνται οι Έλληνες στρατιώτες στην Τουρκία! Αναπνέουν από μια μικρή τρύπα! Τραγικές εικόνες! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Αυτές είναι οι φυλακές υψίστης ασφαλείας που κρατούνται οι Έλληνες στρατιώτες στην Τουρκία! Αναπνέουν από μια μικρή τρύπα! Τραγικές εικόνες!

Oι φυλακές Υψίστης Ασφαλείας τύπου F στις οποίες κρατούνται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι ένα από τα σκληρότερα σωφρονιστικά ιδρύματα. Στα κελιά δεν έχουν ρεύμα και νερό.

Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, σε μία τρύπα 10 τ.μ. σαν τους αρουpάίους ζουν οι τρόφιμοι στη συγκεκριμένη φυλακή της Αδριανούπολης. Όταν περνάς αυτή την πόρτα είναι σαν να περνάς τις πύλες της κολάσεως, λέει ένας κρατούμενος. Δείτε παρακάτω τις εικόνες:
Οι φυλακές τύπου F αποτελούν μετεξέλιξη των «λευκών κελιών» της Γερμανίας. Την απομόνωση σπάνε τα ουρλιαχτά των κρατουμένων από τα βασανιστήρια.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, ο Ερντογάν έχει γεμίσει τις συγκεκριμένες τουρκικές φυλακές με τους πολέμιούς του, τους προδότες, όπως τους αποκαλεί.
Γείτονες με τον Ντεμιρτάς έγιναν στην φυλακή οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που προφυλακίστηκαν στην Αδριανούπολη!
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που προφυλακίστηκαν μετά από τη σύλληψη τους όταν πέρασαν τα σύνορα και μπήκαν σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή, στάλθηκαν στην φυλακή όπου βρίσκεται και ο Σελαχαττίν Ντεμιρτάς. Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος HDP που φυλακίστηκε.
Τα αποκαλούν κελιά φέρετρα. Εδώ κρατούνται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί .Μαζί με δoλoφovους και στυγνούς εγκληματίες. Όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι. Απαγορεύεται το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και τα βιβλία. Οι κρατούμενοι δεν βγαίνουν ούτε για φαγητό.
Οι αυλές περιβάλλονται από τοίχο ύψους οχτώ μέτρων. Αν θέλει να δει τον ουpάνό πρέπει να σηκώσει το κεφάλι και αυτό εφόσον του επιτραπεί η έξοδος. Ωστόσο το τούρκικο κράτος ονομάζει τις φυλακές αυτές «ξενοδοχεία πολυτελείας».