Άρσεναλ-Μίλαν 3-1: "Κανονιά" από τον... διαιτητή! (βίντεο) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Άρσεναλ-Μίλαν 3-1: "Κανονιά" από τον... διαιτητή! (βίντεο)


Άρσεναλ-Μίλαν 3-1: "Κανονιά" από τον... διαιτητή! (βίντεο)Στο 35' με κεραυνό του Τσαλχάνογλου η Μίλαν άγγιξε την ανατροπή (είχε χάσει 0-2 στο Μιλάνο), αλλά η Άρσεναλ ισοφάρισε με ανύπαρκτο πέναλτι στο 39' και στο β' ημίχρονο πέτυχε άλλα δύο γκολ - Τεράστια ανατροπή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που νίκησε 3-2 στην Λιόν, έχοντας χάσει 0-1 στην Μόσχα - Μεγάλη πρόκριση για την Σάλτσμπουργκ που κράτησε στο 0-0 την Ντόρτμουντ

Μεγάλο παιχνίδι στο Λονδίνο με την Μίλαν να ελπίζει για την ανατροπή του 0-2 του πρώτου αγώνα, όταν ο Τσαλχάνογλου στο 35' με φοβερό σουτ πέτυχε το 0-1, αλλά στο 39' ένα πέναλτι που είδαν μόνο οι διαιτητές έφερε την ισοφάριση.


Η Άρσεναλ τελικά πήρε το προβάδισμα μετά το τραγικό λάθος του Ντοναρούμα στο 71' και στο 86' ο Γουέλμπεκ πέτυχε το 3-1

Ανατροπή από την ΤΣΣΚΑ που προηγείται με 0-1 της Λιόν στην Γαλλία, σκορ με το οποίο οι "Λιονέ" είχαν κερδίσει στην Μόσχα! Οι Γάλλοι ισοφάρισαν με αντικανονικό γκολ στο 58', αλλά οι Ρώσοι απάντησαν άμεσα (61'-65') για να μειώσει σε 2-3 ο Ντίαζ στο 72' 
Χωρίς γκολ το ματς στην Αυστρία με την Σάλτσμπουργκ να έχει κερδίσει στο πρώτο ματς 2-1 στο Ντόρτμουντ.


Αρσεναλ - Μίλαν 3-1

Οι Gunners είχαν κάνει τεράστιο βήμα για την παρουσία τους στα προημιτελικά με τη νίκη 0-2 στο Μιλάνο και ολοκλήρωσαν τη δουλειά στην έδρα τους επικρατώντας της ομάδας του Γκατούζο με 3-1. Οι Rossoneri μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και αφού προσπάθησαν να παίξουν ανοικτά δικαιώθηκαν στο 35' όταν η φωτοβολίδα εκτός περιοχής του Τσαλχάνογλου πήγε στη γωνία του Οσπίνα. Δυστυχώς για την Μίλαν και ίσως για το ποδόσφαιρο, το 0-1 δεν έμεινε παρά μόλις μερικά λεπτά. Στο 38' ο Γουέλμπεκ έκανε απίστευτο θέατρο σε φάση με τον Ρικάρντο Ροντρίγες, όμως το ακόμα πιο απίστευτο ήταν ότι πήρε πέναλτι με τον βοηθό γραμμής να βρίσκεται στα τρία μέτρα. Ο Αγγλος νίκησε τον Τζίτζιο Ντοναρούμα από τα 11 βήματα για το 1-1 στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι ομάδες είχαν από κάποιες καλές στιγμές, όμως η Αρσεναλ έμελλε να καθαρίσει - τουλάχιστον στον πίνακα του σκορ - εύκολα τους Μιλανέζους. Υστερα από μια σειρά με καλές επεμβάσεις, ο Ντοναρούμα έχασε την μπάλα στο 71' μετά το δυνατό σουτ του Τσάκα εκτός περιοχής για το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 86' ο Γουέλμπεκ με το δεύτερο γκολ του, όταν ύστερα από σέντρα του Μονεράλ από αριστερά ο Ντοναρούμα απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ράμσεϊ αλλά με δεύτερη από κοντά ο Αγγλος φορ την έστειλε στα δίχτυα κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το βράδυ για τους Gunners.

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα, Μονρεάλ, Κοσιελνί (11' Τσέιμπερς), Μουστάφι, Μπεγιερίν, Τσάκα, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ, Οζίλ (79' Κολάσινατς), Μχιταριάν (69' Ελνένι), Γουέλμπεκ.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Μπορίνι, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μοντολίβο, Κεσί (79' Λοκατέλι), Τσαλχάνογλου (70' Μποναβεντούρα), Σούσο, Κουτρόνε (67' Κουτρόνε), Σίλβα.


Λυών - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-3

Η Λυών γνώρισε ήττα σοκ 3-2 από την ΤΣΣΚΑ εντός έδρας, είπε... αντίο στο Europa League, αλλά και στα όνειρα για... τελικό στην έδρα της! Τι και αν οι Γάλλοι είχαν επικρατήσει 1-0 στη Μόσχα, ο επαναληπτικός ήταν εφιαλτικός! Οι Μοσχοβίτες ήταν εξαιρετικοί επιθετικά, εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη της αντιπάλου και πήραν μια τεράστια πρόκριση για τα προημιτελικά. Στο 39' ο Γκολοβίν με απίθανο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τους Ρώσους. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 58' ο Κορνέ από κοντά πέτυχε το 1-1 (ο Φερι έκανε την ασίστ, αλλά η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του άουτ). Ωστόσο, σε πέντε λεπτά ήρθαν τα πάνω - κάτω για τους Γάλλους. Στο 60' ο Μούσα με προβολή πέτυχε το 2-1 και στο 65' ο Βέρνμπλουμ σημείωσε το 3-1 για την ΤΣΣΚΑ. Ο Ντίας μείωσε στο 71' για τη Λυών, η οποία όμως δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει κάτι περισσότερο...


Σάλτσμπουργκ - Ντόρτμουντ 0-0

Μετά την ήττα στην Γερμανία το έργο της Ντόρτμουντ ήταν πολύ δύσκολο. Και οι Βεστφαλοί δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους στην Αυστρία. Οι απουσίες ήταν σημαντικές για τους φιλοξενούμενους και οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό.

Ο Μπούρκι στάθηκε ξανά στο ύψος των περιστάσεων για την Μπορούσια, ήταν ο κορυφαίος της παίκτης και με τις αποκρούσεις του την κράτησε όσο μπορούσε στο κόλπο της πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απειλήσουν μόλις σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος και για μία ομάδα που έψαχνε τουλάχιστον δύο γκολ, αυτό δεν ήταν καλό σημάδι.

Ο Στέγκερ έδειξε να αποδέχεται τη μοίρα της ομάδας του, βγάζοντας στο ημίχρονο τους Ρόις και Γκέτσε και η εικόνα δεν άλλαξε πολύ. Οι Βεστφαλοί ανέβασαν ταχύτητα μετά το 65’, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Ζάλτσμπουργκ να παίρνει τη μεγάλη πρόκριση.



protothema.gr