Το "ευχαριστώ" του Ηλία Βρεττού στον κόσμο - Τι δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Το "ευχαριστώ" του Ηλία Βρεττού στον κόσμο - Τι δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του (video)

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ηλίας Βρεττός, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του. "Ήταν ένα πολύ δύσκολο τροχαίο. Αυτό που έχω να εκφράσω εκ μέρους του Ηλία και εκ μέρους της οικογένειάς μου, είναι οι ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλάι μας. Η αγάπη του είναι η δύναμή μας και η δύναμη του Ηλία να αντιμετωπίσει τα σοβαρά χειρουργεία. Είναι καλά. Διαβιβάζει τις ευχαριστίες του σε όλον τον κόσμο", δήλωσε ο πατέρας του εμφανώς συγκινημένος στις κάμερες.

Η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, έχει σταθεροποιηθεί και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι, ωστόσο έχει μπροστά του δύο ή και περισσότερα δύσκολα χειρουργεία. Την Παρασκευή θα υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο στο βραχίονα και τον μηρό, ενώ την Δευτέρα θα χειρουργηθεί στη λεκάνη, που έχει και το πιο σοβαρό κάταγμα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: