Ικανοποιημένος αλλά και επιφυλακτικός ο Βαλβέρδε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ικανοποιημένος αλλά και επιφυλακτικός ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το 1-1 στο Λονδίνο, ωστόσο τόνισε πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο καθώς η Τσέλσι έχει την ποιότητα να απειλήσει την Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς.
Xαμογελούσε αλλά δεν... πέταγε και τη σκούφια του ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο, για τους 16 του Champions League.

Ο 54χρονος προπονητής ήταν σαφώς ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του και το αποτέλεσμα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν είναι οριστικό στην υπόθεση πρόκριση, καθώς η Τσέλσι έχει την ποιότητα να απειλήσει την Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς.

"Είναι θετικό αποτέλεσμα, το παιχνίδι ήταν μια σύγκρουση στυλ μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων. Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή μπάλας κοντά στην περιοχή τους, εκείνοι ήθελαν να μας αιφνιδιάσουν στην κόντρα επίθεση. Προς το τέλος δεν είχαμε διαύγεια και παρατήρησα συνωστισμό γύρω από την αντίπαλη περιοχή, κάτι που μας στοίχιζε.

Ο Ουίλιαν είχε τα δύο δοκάρια και παρά το γεγονός ότι ελέγχαμε το ματς, ήρθε το γκολ για την Τσέλσι. Ξοδεύαμε ευκαιρίες παρ' όλο που κυριαρχούσαμε στον αγωνιστικό χώρο.

Το καλό είναι πως επιμείναμε και εκμεταλλευτήκαμε ένα λάθος. Είναι σημαντικό να έχουμε το προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό.

Ήταν ένα μας με ένταση σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα του αποτελέσματος, αλλά νομίζω πως φεύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς", τόνισε ο "Txingurri" και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα δεδομένα της ρεβάνς στη Βαρκελώνη στις 14 Μαρτίου.

"Νομίζω πως το γκολ που πετύχαμε στο Λονδίνο είναι πολύ σημαντικό και σίγουρα δεν ευνοεί τους αντιπάλους μας ενόψει της ρεβάνς.

Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με το δικό τους στυλ παιχνιδιού στο Camp Nou, είναι ξεκάθαρο πως η Τσέλσι έχει τις επιθετικές αρετές να μας απειλήσει. Είναι πολύ καλοί, όπως εμείς έχουμε παίκτες που μπορούν να αλλάξουν το ματς, έτσι έχουν κι αυτοί", κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός. sport24.gr