Το κάψαμε! Η αδιανόητη απαγόρευση του Σαββίδη στους παρουσιαστές του Epsilon! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Το κάψαμε! Η αδιανόητη απαγόρευση του Σαββίδη στους παρουσιαστές του Epsilon!

Το κάψαμε! Η αδιανόητη απαγόρευση του Σαββίδη στους παρουσιαστές του Epsilon!Η νέα Διεύθυνση του Epsilon TV ανέλαβε καθήκοντα και ο Σαββίδης πραγματικά τα αλλάζει όλα!

Η πρώτη έφτασε με την αλλαγή του logo του σταθμού, την οποία το κανάλι ανακοίνωσε και επίσημα και κάπου εκεί ξεκινούν όλα!

Το νέο λογότυπο φέρει αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού χρώματος ενώ το προηγούμενο ήταν σε τόνους του λευκού και του κόκκινου.
Όμως οι ιθύνοντες αποφάσισαν, να εξαφανίσουν για τα καλά το μέχρι πρότινος πιο χαρακτηριστικό χρώμα του παλιού Epsilon που δεν είναι άλλο από το κόκκινο.
Ο Σαββίδης λοιπόν έδωσε ρητή εντολή να αφαιρεθεί από τα σκηνικά και να σταματήσουν παρουσιαστές και μέλη πάνελ να το προτιμούν στα ρούχα με τα οποία εμφανίζονται στο γυαλί.
Μάλιστα πολλοί παρατήρησαν ότι καθετί κόκκινο στις εγκαταστάσεις του σταθμού ή στην εικόνα που φθάνει στον τηλεθεατή, απομακρύνθηκε ή… βάφτηκε.
Ακόμα και οι κόκκινες λεπτομέρειες στο στούντιο των ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου!
Πηγή: youweekly.gr