Δημοσκόπηση – Ανατροπή με πέντε κόμματα στη Βουλή – Ποιοι μένουν εκτός, ποια η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Δημοσκόπηση – Ανατροπή με πέντε κόμματα στη Βουλή – Ποιοι μένουν εκτός, ποια η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ


Δημοσκόπηση – Ανατροπή με πέντε κόμματα στη Βουλή – Ποιοι μένουν εκτός, ποια η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ | Newsit.grΗ δημοσκόπηση φέρνει ανατροπή στην εικόνα που υπάρχει σήμερα στη Βουλή, καθώς, δημοσκοπικά τουλάχιστον, μπαίνουν μόνο πέντε κόμματα. Η ψαλίδα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ κλείνει.
Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ με βάση τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εφημερίδα Έθνος είναι μικρότερη από πέντε μονάδες. Σε ότι αφορά σε άλλα κόμματα η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα, με το Κίνημα Αλλαγής να έρχεται τέταρτο και πέμπτο το ΚΚΕ.
Από εκεί και ύστερα με βάση τη δημοσκόπηση δεν υπάρχουν άλλα κόμματα που να “πιάνουν το ποσοστό του 3% για την είσοδό τους στη Βουλή.
Πολύ μεγάλο είναι το ποσοστό και σε αυτή τη μέτρηση των αναποφάσιστων, οι οποίοι ανέρχονται σε 16,5 και ουσιαστικά είναι όσοι και εκείνοι που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Αναλυτικά η καταγραφή των τάσεων της περιόδου 22-24/2/2018

ΚόμμαΠοσοστό
ΣΥΡΙΖΑ16,5
ΝΔ21,4
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ6,9
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ6,2
ΚΚΕ5
ΑΝΕΛ2
ΕΝ. ΚΕΝΤΡΩΩΝ1,8
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ2
ΑΛΛΟ5,1
ΛΕΥΚΟ2,2
ΑΠΟΧΗ14,3
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ16,6