Βρίσκει μία κάμερα στον βυθό ενός ποταμιού. Αυτό που ανακαλύπτει τον αφήνει απλά άφωνο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Βρίσκει μία κάμερα στον βυθό ενός ποταμιού. Αυτό που ανακαλύπτει τον αφήνει απλά άφωνο!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τουλάχιστον μία καλή ιστορία σχετικά με την ανακάλυψη αντικειμένων που θεωρούσαμε ότι είχαμε χάσει για πάντα.

Για μένα ήταν ένα δαχτυλίδι της γιαγιάς μου που εμφανίστηκε ως δια μαγείας, μετά από χρόνια εξαφάνισης του.

Φυσικά η ιστορία μου μπορεί να συγκριθεί με άλλες παρόμοιες που ακούμε κάθε μέρα! Εξάλλου πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν συνεχώς χαμένα τους πράγματα.

Αλλά μερικές ιστορίες είναι σύνθετες και απίθανες να συμβούν όπως το εκπληκτικό ταξίδι μίας GoPro κάμερας που είχε χαθεί στην αγροτική έρημο βόρεια της Μινεσότα στην λίμνη Superior.
Ο Kyle Puelston απολάμβανε την ετήσια οικογενειακή τους εκδρομή στο Temperance River, καταγράφοντας κάθε στιγμή με την GoPro κάμερα του, που είχε τοποθετήσει στο κεφάλι του. Αλλά μία βουτιά στα νερά ξεκόλλησε την κάμερα από πάνω του, και θεώρησε ότι αυτές οι αναμνήσεις χάθηκαν ξαφνικά για πάντα.
Και αυτό θα συνέβαινε όντως, αν δεν ήταν ο Chris Flores, ο οποίος τον επόμενο ακριβώς χρόνο, επισκέφτηκε το ίδιο τμήμα του ποταμού για να κάνει ψαροντούφεκο με τον αδελφό του. Εκεί λοιπόν ανακάλυψαν την κάμερα και την πήραν σπίτι για να την φτιάξουν.
Κατά την διάρκεια της διαδικασίας αυτή, ανακάλυψαν τις σκηνές που είχε καταγράψει η κάμερα. Ο Chris, είναι ένα οικογενειάρχης, που πρόσφατα είχε μία δυσάρεστη εμπειρία, και κατάλαβε αμέσως πόσο σημαντικές θα είναι αυτές οι αναμνήσεις για τους  ιδιοκτήτες της κάμερας.

Δείτε το παρακάτω video καθώς ο Chris Flores κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τους εντοπίσει.