Αν η μπάλα δεν θέλει να μπει, δεν μπαίνει (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Αν η μπάλα δεν θέλει να μπει, δεν μπαίνει (video)

Πώς γίνεται να χαθεί ένα γκολ που μοιάζει σχεδόν σίγουρο; Όπως αποδείχθηκε στο παιχνίδι της Ρος Κάουντι με τη Σεντ Τζόνστον για τη σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ, τρία είναι τα βασικά «συστατικά»: η ικανότητα της αντίπαλης άμυνας, η ανικανότητα των επιτιθέμενων και φυσικά η τύχη.

Μια σέντρα από τα αριστερά, κατέληξε στα πόδια ενός παίκτη της γηπεδούχου, στο ύψος της μεγάλης περιοχής και λίγο πλάγια. Το σουτ που έπιασε εκείνος πέρασε τον τερματοφύλακα, αλλά ένας αμυντικός αντέδρασε σωστά λίγο πριν τη γραμμή.

Η μπάλα είχε… όρεξη για παιχνίδια και έφτασε ξανά στα πόδια παίκτη της Ρος Κάουντι. Το δεύτερο σουτ κατέληξε στο δοκάρι, με τη φάση να συνεχίζεται. Εκεί ήταν που ανέλαβε δράση ο γκολκίπερ της Σεντ Τζόνστον, Ζάντερ Κλαρκ, που ως άλλος… Ζάντερ Κέιτζ, απέκρουσε δύο φορές τις προσπάθειες ενός τρίτου αντιπάλου του.

Αυτή η φάση αποδείχθηκε καταλυτική για το παιχνίδι, καθώς το 1-1 που είχε διαμορφωθεί νωρίτερα, έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Όσο για τον τρόπο που νικήθηκε ο τερματοφύλακας της Σεντ Τζόνστον, ήταν με πέναλτι.

Δείτε τη χαμένη ευκαιρία της Ρος Κάουντι: