Κρήτη: Η σύζυγος τα ρίχνει όλα στον εραστή της για τη δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη – Μάχη για την επιμέλεια του παιδιού (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Κρήτη: Η σύζυγος τα ρίχνει όλα στον εραστή της για τη δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη – Μάχη για την επιμέλεια του παιδιού (video)

Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης έπεσε νεκρός στην Κρήτη από τα πυρά του εραστή της γυναίκας του. Η ίδια αρνείται κάθε εμπλοκή στο έγκλημα...

Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης έπεσε νεκρός στην Κρήτη από τα πυρά του εραστή της γυναίκας του, σε μια από τις ειδήσεις του 2017 που είχαν συγκλονίσει όχι μόνο την τοπική κοινωνία της Σητείας, αλλά και το πανελλήνιο.

Ο συνήγορος της 38χρονης Βουλγάρας, γυναίκας του καρδιολόγου, μίλησε για την υπόθεση στο Star, αναφερόμενος σε όσα έγιναν την ημέρα του εγκλήματος, αλλά και τη συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης.

Ο κ. Αναστασάκης έκανε λόγο για ένα θέμα ερωτικής αντιζηλίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο 37χρονος Βούλγαρος σκότωσε τον 62χρονο Χριστόδουλο Καλαντζάκη γιατί δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην ιδέα ότι η γυναίκα που ήθελε, έμενε με έναν άλλο άντρα.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι εραστές

«Η εντολέας μου ισχυρίζεται πως λειτούργησε μόνος του ο Βούλγαρος. Το ίδιο καταθέτει και ο ίδιος. Είχαν σχέση από απόσταση, καθώς ο 37χρονος βρισκόταν στη Βουλγαρία. Η επικοινωνία τους ήταν κυρίως μέσω facebook» ανέφερε ο κ. Αναστασάκης.

Ο συνήγορος ισχυρίστηκε επίσης πως η 38χρονη γυναίκα του καρδιολόγου δε γνώριζε κάτι για όσα σκεφτόταν ο εραστής της. Η ίδια ομολόγησε πως έστειλε στον 37χρονο ένα μήνυμα και έγραφε: «Έφυγε ο άντρας μου. Έλα σπίτι». Παράλληλα, ο κ. Αναστασάκης ανέφερε ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να βρει μηνύματα για να δει τι είχε γίνει.

Η επιμέλεια του παιδιού

Όσον αφορά στο παιδί του 62χρονου καρδιολόγου και της 38χρονης γυναίκας του, είπε πως την επιμέλεια διεκδικεί και η αδερφή του Χριστόδουλου Καλαντζάκη που όμως δεν έχει δει ποτέ το παιδί.



Τα λάθη του δολοφόνου Αρχικά ο δράστης τηρούσε σκληρή στάση. Τα αποτυπώματά του όμως είχαν βρεθεί πάνω στο όπλο του εγκλήματος που πέταξε σε κοντινό σημείο μαζί με ένα κυνηγετικό σακίδιο. Παράλληλα, φέρεται να αναγνωρίστηκε ο σωματότυπός του, από έναν 73χρονο που τον είδε ενώ παρίστανε τον κυνηγό όσο περίμενε το θύμα του, για να μην δίνει στόχο. Αυτά τα στοιχεία έκαναν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι είχαν στα χέρια τους, το σωστό άτομο και τελικά δικαιώθηκαν. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονταν την υπόθεση πίστευαν ότι το κίνητρο του εγκλήματος ήταν ερωτικό και σε κάθε περίπτωση προσωπικό. Πλέον αναζητείται η Βουλγάρα σύζυγος του καρδιολόγου, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδάκι ηλικίας μόλις 3 ετών. Πηγή: Τηλεόραση Star – zarpanews.gr