Τρόμος σε σόου ακροβατικών! Του έφυγε απ’ τα χέρια και έπεσε στο κενό (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Τρόμος σε σόου ακροβατικών! Του έφυγε απ’ τα χέρια και έπεσε στο κενό (video)


Σοκαρισμένοι οι θεατές που παρακολουθούσαν σόου με ακροβατικά. Ακροβάτης έφυγε από τα χέρια συναδέλφου του και έπεσε στο κενό.

Με το κεφάλι προσγειώθηκε στο κενό η 20χρονη Yulia Tikaeva ενώ γλίστρησε από τα χέρια ακροβάτη. Νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Το σοκαριστικό ατύχημα έγινε σε τσίρκο γεμάτο κόσμο στη Λευκορωσία. Η 20χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.


Γονείς και παιδιά παρακολούθησαν με τρόμο το σοκαριστικό ατύχημα, με την 20χρονη να προσγειώνεται στο κενό κατά τη διάρκεια της παράστασης στο Gomel. 

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

Έχει μεγάλο πρήξιμο στο κεφάλι της αλλά οι γιατροί λένε ότι δεν έχει σπάσει οστά. «Η Yulia βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Ο σκελετός της είναι άθικτος, δεν υπάρχουν κατάγματα» δήλωσε εκπρόσωπος του τσίρκου. «Έχει αιμάτωμα στο κεφάλι αλλά οι γιατροί λένε ότι μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος θα δείξει. Είναι στις σκέψεις όλων μας». Σύμφωνα με άλλη πηγή, τα τραύματα της 20χρονης στο κεφάλι είναι σοβαρά.

Μάρτυρας δήλωσε πως δεν την έπιασε ο συνάδελφός της έγκαιρα και έπεσε πίσω από το δίχτυ ασφαλείας με το πρόσωπο. «Το πλήθος χειροκροτούσε όταν μεταφερόταν με το φορείο. Οι εργαζόμενοι στο τσίρκο ενημέρωθηκαν το βράδυ από το νοσοκομείο πως είναι ζωντανή αλλά δεν έχει ακόμα τις αισθήσεις της».

Πηγή: Dailymail