Όταν η Χριστίνα Ωνάση συνελήφθη για πορvεία στο Παρίσι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Όταν η Χριστίνα Ωνάση συνελήφθη για πορvεία στο Παρίσι

Όταν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις για να περάσει η ώρα κάνεις ότι είσαι κάποιος άλλος από αυτό που είσαι στην πραγματικότητα. Και η Χριστίνα Ωνάση που είχε κυριολεκτικά τα πάντα - εκτός ίσως από την τρυφερότητα και την αποδοχή του πατέρα της - ήταν γνωστή για τον επιπόλαιο και τολμηρό τρόπο ζωής της.

Η κόρη του διασημότερου ίσως «κροίσου» ολόκληρου του 20ου αιώνα απολάμβανε σε όλη τη ζωή της μία πλούσια ζωή με όλες τις ανέσεις που μπορεί να βάλει με το μυαλό του ένας μέσος άνθρωπος, ενώ πολλές λεπτομέρειες από την καθημερινότητα της είδαν πριν από λίγα χρόνια στη δημοσιότητα όταν η κολλητή της φίλη, Μαρίνα Τσοκμεκτσόγλου, κυκλοφόρησε το βιβλίο «Η ζωή μου με τη Χριστίνα Ωνάση», ιντριγκάροντας ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη για τα μυστικά αυτής της βαθύπλουτης γυναίκας που πέρασε 38 χρόνια έχοντας τα πάντα και παράλληλα μη έχοντας τίποτα.

Μεγάλο αγκάθι στην καρδιά της ήταν πάντα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες καλών της φίλων, το γεγονός ότι δεν είχε την σχέση αγάπης που θα ήθελε με τον πατέρα της, ο οποίος της ασκούσε σκληρή κριτική (σε αντίθεση με τον μοναχογιό του,τον Αλέξανδρο Ωνάση τον οποίο υπεραγαπούσε) και είχε φτάσει στο σημείο να της μιλήσει πολύ άσχημα, μειώνοντας την δημοσίως. 
Σε κλαμπ της Νέας Υόρκης.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα τρομερό σκηνικό που είχε λάβει χώρα τη δεκαετία του 70 στο Παρίσι όταν η Χριστίνα Ωνάση θέλοντας να σκοτώσει λίγη ώρα κατέβηκε με την κολλητή της σε κεντρικό δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας παριστάνοντας την πόρνη. Μάλιστα ένας οδηγός τους προσέφερε 500 φράγκα για να πάνε μαζί του, ενώ λίγο αργότερα ένα περιπολικό που έκανε έρευνα στην περιοχή τους ζήτησε τα χαρτιά τους. Φυσικά δεν τα είχαν. Οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στο τμήμα και τότε η Χριστίνα άρχισε να φωνάζει στη μέση του δρόμου ότι δεν είναι πόρνη αλλά η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση και ότι όλο αυτό ήταν μία απλή πλάκα. Ο αστυνομικός τότε την κοίταξε ειρωνικά και της απάντησε «Μπράβο. Κι εγώ είμαι ο γιος του Ντε Γκωλ» και τις έβαλε στο περιπολικό. Την λύση τελικά την έδωσε η θυρωρός του σπιτιού της στο Παρίσι που έφτασε πανικόβλήτη στο τμήμα για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της κυρίας της, ενώ όταν ο Ωνάσης πληροφορήθηκε λίγο αργότερα το περιστατικό της επιτέθηκε αποκαλώντας της «βρώμα» και λέγοντας της «πως δεν είναι ικανή ούτε την πόρνη να παριστάνει καλά».
Με τον Τιερί Ρουσέλ και την Αθηνά Ωνάση σε βρεφική ηλικία.
Λίγο μόλις καιρό αργότερα η Ωνάση απτόητη συνέχισε τις πλάκες παριστάνοντας την αεροσυνοδό, ζητώντας από τον πιλότο της να απογειώσει το ιδιωτικό της αεροπλάνο παρά την τρομερή κακοκαιρία, εγκαταλείποντας την εγκλωβισμένη στα χόνια λιμουζίνα της κάπου στο παγωμένο Σεν Μόριτζ για να επιστρέψει μετά από μία ώρα με ένα τεράστιο φορτηγό με αλυσίδες για να πάρει την παρέα της. 

Η Χριστίνα Ωνάση γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1950 και πέθανε στις 19 Νοεμβρίου του 1988 στο σπίτι της καλύτερης της φίλης στην Αργεντινή.
Η Χριστίνα Ωνάση με την κολλητή της Μαρίνα Τσοκμεκτσόγλου.
Πηγή: womantoc