Η Ειρήνη Κολιδά απαντάει αν θα συμμετάσχει στο Survivor 2 και κατακεραυνώνει την παραγωγή του παιχνιδιού! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Η Ειρήνη Κολιδά απαντάει αν θα συμμετάσχει στο Survivor 2 και κατακεραυνώνει την παραγωγή του παιχνιδιού!

Η Ειρήνη Κολιδά κατακεραύνωσε την παραγωγή του Survivor μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η γνωστή πλέον μέσα από το γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ απάντησε στις φήμες που την θέλουν να συμμετάσχει και στο Survivor 2 ενώ εξέφρασε και την απογοήτευση της για την παραγωγή του παιχνιδιού και την συμπεριφορά αμέσως μετά τον τραυματισμός της στο παιχνίδι και την αναγκαστική της αποχώρηση από αυτό.

Συγκεκριμένα έγραψε: «ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ survivor 2... ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΓAΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Κ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ ΑΡΘΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ HΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝEΒΕΙ ΤΟ ΑΤYΧΗΜΑ ,Η ΠΑΡΑΓΩΓH ΔΕΝ ΝΟΙAΣΤΗΚΕ ΣΤΙΓΜH ΕΑΝ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞEΛΘΩ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ..ΕAΝ ΠΟΝAΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓAΖΩ ΠEΡΑ.OΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡA ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦHΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤA ΑΔYΝΑΤΗ ΤΗΝ ΣΚEΨΗ ΚΑΙ ΜOΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦHΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.»

Δείτε το post από το instagram: