Σκοπιανό: «Βλέπουν» αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση για τη… «Μακεδονία» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Σκοπιανό: «Βλέπουν» αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση για τη… «Μακεδονία»


Σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό φτάσουν σε μια σύνθετη ονομασία, η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμα και στη σλάβικη γραφή και αυτό φτάσει τη Βουλή για ψήφιση, ο Πάνος Καμμένος θα φύγει από την κυβέρνηση. Αυτό αναφέρει το δημοσίευμα του real.gr.

Ο Καμμένος έχει ενημερώσει τον Τσίπρα

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Πάνος Καμμένος έχει συζητήσει το θέμα με τον πρωθυπουργό. Ωστόσο, ο υπουργός Άμυνας φέρεται να έχει διαβεβαιώσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση.
Στη περίπτωση που τεθεί ζήτημα δεδηλωμένης (σ.σ. η Νέα Δημοκρατία το έχει θέσει πολλάκις) και κατατεθεί πρόταση μομφής, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα δώσουν, πιθανότατα, ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Θα φύγει μόνος;

Εκείνο που δεν είναι σαφές είναι το δρόμο του Πάνου Καμμένου και της φυγής από την κυβέρνηση θα ακολουθήσουν τα στελέχη των ΑΝΕΛ που έχουν κυβερνητικές θέσεις. Όπως κανείς δεν γνωρίζει και πως θα ψηφίσουν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ.
Στελέχη του Μαξίμου δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει την πλειοψηφία στη Βουλή, ακόμη και χωρίς τη στήριξη των ΑΝΕΛ.
Πηγή: real.gr