Σήμερα κηδεύονται μάνα και κόρη που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στη Κρήτη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Σήμερα κηδεύονται μάνα και κόρη που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στη Κρήτη


Οι σοροί των δύο γυναικών έφτασαν χθες στον τόπο καταγωγής 40χρονης, στην Ρόδο όπου και τους υποδέχθηκαν και πλήθος κόσμου από τη Ρόδο, αλλά και την Τήλο, όπου διαμένει η οικογένεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τήλος, στην οποία έμενε και δραστηριοποιούνταν η οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην Κρήτη, έχει «βυθιστεί» στο πένθος. Στην πόλη έχει κηρυχθεί σήμερα ημέρα πένθους με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες να παραμένουν κλειστές ενώ με το καράβι αναμένεται να φτάσουν στην Ρόδο όλοι οι κάτοικοι για να αποχαιρετήσουν τις δύο γυναίκες.
Μάχη για την ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο 47χρονος πατέρας της Μαρίας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται.
Χθες υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων που φέρει με τους γιατρούς να δηλώνουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.
Την ίδια ώρα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει στο ΠΑΓΝΗ και η 15χρονη κόρη του 47χρονου.Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρέθηκε ομάδα ψυχολόγων του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα, ενώ μαζί της βρίσκεται η γιαγιά της.
Πηγή: cretapost