Αυτά είναι τα πιο παράξενα καταλύματα του κόσμου (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Αυτά είναι τα πιο παράξενα καταλύματα του κόσμου (photos)

Τα τελευταία χρόνια η διαμονή κατά τη διάρκεια των διακοπών έχει ξεφύγει πολύ από τα συνηθισμένα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Ειδικά με την εξάπλωση της πλατφόρμας Airbnb, εξοικειωθήκαμε να μένουμε σε σπίτια άλλων ανθρώπων, να κοιμόμαστε στα κρεβάτια τους και να καθόμαστε στους καναπέδες τους.

Από μια πολύ μεγάλη γκάμα θα μπορούσαμε να επιλέξουμε κομψά σπίτια με ανέσεις και πολυτέλειες, ωστόσο και αυτά πλέον θεωρούνται συνηθισμένα ως και ξεπερασμένα. Καθώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται έρχονται στο φως μέσω της Airbnb καινούρια καταλύματα που αποτελούν μοναδικές επιλογές.Πώς θα σας φαινόταν να περάσετε μερικές μέρες των διακοπών σας διανυκτερεύοντας σε ένα πρώην τζετ ή σε ένα βιβλιοπωλείο;

Συγκεντρώσαμε τα πιο παράξενα καταλύματα και σας τα αποκαλύπτουμε:

Τζετ

Μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Διαθέτει κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, ντουζιέρες.

109 €/ βράδυ


Μύλος

Μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 άτομα, αλλά όχι παιδιά ή κατοικίδια.

153 €/βράδυ

Σκηνή

Έως και 5 άτομα μπορούν να νοικιάσουν από κοινού αυτή τη σκηνή που διαθέτει μόνο ένα κρεβάτι- οι υπόλοιποι πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με sleeping bag. Διαθέτει και τζάκι για όσους βρεθούν εκεί το χειμώνα.

60-100 €/βράδυ

Κάστρο

Ένα ολόκληρο κάστρο μπορεί να αποτελέσει επιλογή για τις διακοπές σας! Μπορεί να φιλοξενήσει από έναν μέχρι και 30 επισκέπτες σε κάποια από τις 12 τεράστιες κρεβατοκάμαρες. Στα συν του καταλύματος προστίθεται το βασιλικό πρωινό που σερβίρεται.

100€/ βράδυ

Πάμπ

Ακούγεται περίεργο το κελάρι όμως αυτής της πάμπ μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα στις δυο κρεβατοκάμαρες που διαθέτει. Οι βόλτες σε όλη την πάμπ είναι ασφαλώς επιτρεπτές.

170€/ βράδυ

Ανάποδη βάρκα

Για ένα break από το ίντερνετ αυτή η ανάποδη βάρκα αποτελεί ιδανική επιλογή για τους δυο επισκέπτες της. Διαθέτει καθιστικό και κουζίνα και είναι τοποθετημένη κυριολεκτικά πάνω στο γρασίδι.

Βιβλιοπωλείο

Μπορεί να έχει χώρο για δυο μόνο άτομα, αλλά σίγουρα πολλοί θα θέλαμε να διανυκτερεύσουμε σε ένα βιβλιοπωλείο. Στις παροχές του προσφέρονται δυο ποδήλατα αλλά και η δυνατότητα να δουλέψετε αφιλοκερδώς μερικές μέρες στο βιβλιοπωλείο.

30€/ βράδυ

Πηγή: perierga.gr