Οι δυο τους οδηγούν την ΑΕΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Οι δυο τους οδηγούν την ΑΕΚ

Οι δυο τους οδηγούν την ΑΕΚΜάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο έχουν πάρει από το χέρι την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Δείτε τις εντυπωσιακές τους επιδόσεις στα τελευταία παιχνίδια.
Πρόκειται ίσως για το κορυφαίο επιθετικό δίδυμο στη Super League. Ο Μάρκο Λιβάγια και ο Σέρχιο Αραούχο προσφέρουν διαρκώς αποδείξεις για του λόγου το αληθές, καθώς με τα γκολ τους οδηγούν την ΑΕΚ σε νίκες και τη διατηρούν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος με πολλές αξιώσεις. 


Γκολ και ασίστ ο Κροάτης και δύο γκολ ο Αργεντινός ήταν η προσφορά τους στο χθεσινό 3-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα δίνοντας συνέχεια σε ένα εντυπωσιακό σερί. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο τους μετρούν 11 από τα 17 γκολ της ΑΕΚ στα τελευταία εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος, όπου η συγκομιδή της ομάδας είναι επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. 

Η «καυτή» περίοδος των δύο παλιόφιλων από τη Λας Πάλμας άρχισε στις 29 Οκτωβρίου και το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη (0-1) δια ποδός Αραούχο στο 81’. Ο Λιβάγια υπέγραψε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (1-0) στις 5 Νοεμβρίου και την ισοπαλία στη Λεωφόρο (1-1) δύο εβδομάδες μετά ισοφαρίζοντας τον Παναθηναϊκό με… buzzer beater, ενώ στις 27 Νοεμβρίου είχε τα δύο πρώτα γκολ στο 3-0 επί του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Ο «Τσίνο» είχε ασίστ στον Λιβάγια και το δεύτερο γκολ στο πέρασμα της «Ένωσης» από τη Λιβαδειά (0-2) στις 3 Δεκεμβρίου, αλλά και το τρίτο τέρμα στο 3-1 επί της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ οκτώ μέρες μετά. Αμφότεροι έμειναν «άσφαιροι» στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Αραούχο να σκοράρει ξανά στο άνετο πέρασμα από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (1-4) στις 6 Ιανουαρίου.