Κέβιν Μιραλάς: Γύρισα σπίτι μου για να βάλω γκολ και να πάρουμε το πρωτάθλημα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Κέβιν Μιραλάς: Γύρισα σπίτι μου για να βάλω γκολ και να πάρουμε το πρωτάθλημα

Κέβιν Μιραλάς: Γύρισα σπίτι μου για να βάλω γκολ και να πάρουμε το πρωτάθλημαΓνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού που έκαναν τη νύχτα-μέρα στο αεροδρόμιο - «Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να γυρίσω στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα» οι πρώτες του δηλώσεις
Η νύχτα έγινε μέρα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 22:30 την Κυριακή όταν έκανε την εμφάνιση του ο Κέβιν Μιραλάς.


Ο Βέλγος επιθετικός που επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά την θητεία του στην Έβερτον, με ένα λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπο του έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα, ευχαριστώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον κόσμο κι υποσχόμενος ότι θα κάνει τα πάντα για να έρθει ξανά ο τίτλος στον Πειραιά.







«Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να γυρίσω στο σπίτι μου. Αυτό το κλαμπ είναι το σπίτι μου, ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα, να βάλω πολλά γκολ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Βέλγος κι απευθυνόμενος στον κόσμο συμπλήρωσε:


«Θέλω να τους ευχαριστήσω που δεν με έχουν ξεχάσει κι εγώ φυσικά τους έχω στην καρδιά μου. Περιμένω να παίξω ξανά μπροστά τους, να σκοράρω και να πανηγυρίσουμε τίτλους με τον Ολυμπιακό».




Αμέσως μετά κινήθηκε προς την έξοδο γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που τον περίμενε καρτερικά καθώς οι ερυθρόλευκοι οπαδοί είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται από τις 21:30 και δεν πτοήθηκαν ούτε από την ημίωρη καθυστέρηση στην άφιξη του.



Ο χώρος στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" μετατράπηκε σε "Γ. Καραϊσκάκης" με τα καπνογόνα να κάνουν τη νύχτα μέρα και τον κόσμο να τραγουδά συνθήματα για τον έμπειρο επιθετικό ο οποίος απολάμβανε την κάθε στιγμή με την ικανοποίηση και τον θαυμασμό να είναι ζωγραφισμένα στο πρόσωπο του.







Οι εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου συνεχίστηκαν κι όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο ξενοδοχείο, με τον Μιραλάς και τους συνοδούς του να διανύουν τα 100 μέτρα σε 15' λεπτά αφού οι ερυθρόλευκοι οπαδοί δεν έλεγαν να σταματήσουν...