Mega: Δελτίο καιρού με συγκίνηση! «Δεν είμαι δημοσιογράφος, να σας πω ωραία λόγια» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Mega: Δελτίο καιρού με συγκίνηση! «Δεν είμαι δημοσιογράφος, να σας πω ωραία λόγια»

Ένα διαφορετικό δελτίο καιρού παρουσίασε σήμερα στο Mega ο Θοδωρής Κολυδάς.

Αντί για τους μετεωρολογικούς χάρτες, προβλήθηκαν πλάνα από την αίθουσα σύνταξης του Mega, όπου οι εργαζόμενοι περιμένουν τις εξελίξεις και οποιοδήποτε νέο που θα τους κάνει να ελπίσουν ξανά.

Όπως είπε ο Διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς: «Βλέπετε πλάνα από την αίθουσα σύνταξης όπου όλοι περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων μας με τους μετόχους του καναλιού.

Και συμπλήρωσε: Δεν είμαι δημοσιογράφος, να σας πω ωραία λόγια…τα λέμε όλα από ψυχής όπως και όλα αυτά τα χρόνια λέμε τα δελτία καιρού…».
Ένα διαφορετικό δελτίο καιρού παρουσίασε σήμερα στο Mega ο Θοδωρής Κολυδάς. Αντί για τους μετεωρολογικούς χάρτες, προβλήθηκαν πλάνα από την αίθουσα σύνταξης του Mega, όπου οι εργαζόμενοι περιμένουν τις εξελίξεις και οποιοδήποτε νέο που θα τους κάνει να ελπίσουν ξανά. Όπως είπε ο Διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς: «Βλέπετε πλάνα από την αίθουσα σύνταξης όπου όλοι περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων μας με τους μετόχους του καναλιού. Και συμπλήρωσε: Δεν είμαι δημοσιογράφος, να σας πω ωραία λόγια…τα λέμε όλα από ψυχής όπως και όλα αυτά τα χρόνια λέμε τα δελτία καιρού…».